Lancering derde editie Bouwroute doorheen Klein-Brabant

  BE   31 oktober 2018 Bron: Bouwunie
Lancering derde editie Bouwroute doorheen Klein-Brabant
In de prachtige showroom van Aerts Trucks in Bornem lanceerde Bouwunie Klein-Brabant op woensdag 24 oktober jl. de derde editie van de Bouwroute. Het grootste opendeurevent voor de bouw in de regio Klein-Brabant. Wat enkele jaren geleden begon als een wild idee van enkele lokale bouwondernemers is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Zo’n 50 lokale bouwbedrijven zetten in het weekend van 16 en 17 maart 2019 hun deuren wijd open.
De inwoners van Klein-Brabant krijgen hierdoor de kans om in één weekend zoveel mogelijk aannemers te ontmoeten. En op zoek te gaan naar hun ideale vakman voor al hun (ver)bouwplannen. Op die manier zal de verbouwkoorts in de regio stijgen.

Voorzitter Francis Lauwers, zelf zaakvoerder van bouwbedrijf BOUD, kondigde trots de nieuwe datum en het plan van aanpak aan. De meer dan 75 geïnteresseerde aanwezigen overtuigde hij waarom de Bouwroute het ideale moment is om met hun bedrijf naar buiten te komen. De bouwsector is van oudsher niet gewoon om zichzelf in the picture te zetten. Maar heeft alles in huis om trots en fier op te zijn. De Bouwroute wil zelfstandigen en KMO’s uit de sector motiveren om hun vakmanschap te tonen. En ondersteunt hen op zowel op promotioneel als logistiek vlak met een uitgekiend communicatieplan.

Na afloop van de avond werd er alvast nagedacht hoe de lokale aannemer optimaal te promoten. Dit gaat altijd beter met een smakelijk walkingdiner.

Interesse om zelf deel te nemen? Surf dan naar www.bouwunie.be/bouwroute voor alle informatie.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo