Tuin

Lage tuintafels op hoog niveau

Lage tuintafels op hoog niveau
De zomer staat voor buiten genieten met vrienden en familie, uitgebreid aperitieven op je terras, relaxen met je favoriete boek bij de hand... steeds in stijl én met een persoonlijke toets. De loungetafels Mood, Quarto en Latona serveren je de nodige elegantie, eigenheid en multi-inzetbaarheid dankzij de nieuwe kleuren en materialen.

De loungetafels van Manutti brengen je terras naar een nieuw niveau met hun natuurlijke uitstraling en afgelijnd design. En een persoonlijke toets? Die creëer je dankzij de eindeloze stijlen en combinaties.

De Mood loungetafel is dé kameleon van Manutti. Het frame en werkblad zijn verkrijgbaar in vele materialen en kleuren waardoor je uiteenlopende stijlen kan creëren. De collectie kreeg dit seizoen een extra werkblad in duurzaam Iroko en twee nieuwe framekleuren, lava en wit. De warme houtlook en het ultradunne frame in gepoederlakt aluminium geven deze ronde loungetafel een eigentijds karakter – zowel buiten als binnen.

Manutti Mood tuintafels

De Quarto loungetafel is dan weer dé passe-partout loungetafel bij uitstek van Manutti. Met een blad in teak volgt deze lijn nu ook de natuurlijke trend. Kies je favoriete formaat – extra laag of iets hoger, vierkant of rechthoekig – en richt je terras handig in.

Lage tuintafels op hoog niveau

En de loungetafel van Latona? Die springt in het oog door haar koele materialen en strakke lijnen. Je persoonlijke combinatie tussen twee frame-kleuren en de vele tinten als tafelblad maakt het geheel af. Het resultaat? Een bescheiden, maar gracieus design dat op elke manier op je terras past.

Ook interessant