Algemeen

De nieuwe collectie van Manutti laat u genieten van de zomer

Meer dan ooit willen de mensen genieten, niet alleen op vrije dagen en niet alleen bij mooi weer. Altijd. Daarom ook dat er meer en meer stijlvol buitenmeubilair zijn weg naar het interieur vindt. Outdoormaterialen en –vormgeving worden almaar geraffineerder en stijlvoller.

De nieuwe collecties van Manutti volgen die trend ten volle. Uitzonderlijk fijne designs en kwalitatief hoogstaande afwerkingen garanderen een maximum aan comfort en uitstraling. Het buitenleven krijgt een steeds meer centrale plaats in het leven. Manutti draagt er toe bij dat dit in alle comfort en schoonheid kan gebeuren.

Met zijn nieuwe naam heeft Manutti zijn plaats op de markt van het kwaliteitstuinmeubilair verder weten te verstevigen. In 2008 schitteren de volgende nieuwe Manutti-collecties: San Diego, Manhattan, Phoenix en Baltimore.

San Diego

Raffinement is het sleutelwoord voor San Diego. Vervaardigd uit vergrijsd imitatie rotan, genieten de stoelen, zetels (een- en 2,5-zit), sunbed en console van een tijdloos en klassevol karakter. Ongetwijfeld een aanrader voor de orangerie. Leuk detail is dat het sunbed ook als coffee table kan worden gebruikt.

De collectie is uitgevoerd in 8 mm resine-draad met een fijn reliëf. Het gevoel en het uitzicht benaderen zo sterk de realiteit dat zelfs echte kenners het verschil niet merken.Manhattan

Loungen in de tuin is HOT en dat heeft Manutti goed begrepen. De blikvanger is de elegante lounger, verkrijgbaar in vier kleuren. CHILL–OUT!

Niets zo zalig als languitgerekt relaxen in deze prachtige lounger, waarvan het design een pareltje van ergonomie is.Phoenix

Wuivend bamboe en slank siergras geven een oosters tintje aan uw terras. De sierlijke stoelen en bijzettafel sluiten naadloos aan bij een mediterraanoosterse sfeer. Even dromen we van lange zwoele nachten, exotische terrassen en sprookjesachtig verlichte tuinen.Baltimore

‘Nesting’ is het nieuwe codewoord om het zowel binnen als buiten gezellig te maken. Dat kan ook in een strakke stijl. De gloednieuwe collectie Baltimore, bestaande uit strak vormgegeven stoelen, past daar volledig in. Stijlvol en elegant. De collectie is beschikbaar is verkrijgbaar in 4 kleuren, ook in het wit.In de bestaande collecties doen ook een aantal nieuwe blikvangers hun intrede.

New York - Nieuwe club seats

New York City, bekend voor zijn bistro’s, cafés, restaurants en clubs; van eenvoudig tot heel chic. Maar vooral groots! De vierkante nieuwe club seats staan voor eenvoud, klasse en puristische lijnen. Ze ademen New York. De lage en strakke uitvoering maken het erg loungy en zetten de toon voor een geslaagde clubsfeer.Long Beach - Nu ook in wit

Heerlijk, je eigen paradijs creëren. Wie stijlvol wil genieten, kan niet voorbij aan de Long Beach collectie van o.m. stoelen, zetels, sofa’s en loungers. De pure vormgeving geeft een hedendaagse dimensie aan uw zonneterras. Nieuw is dat deze collectie wordt uitgebreid met een open variant, dus met open armleuningen. Bovendien is de gehele collectie voortaan beschikbaar in stralend wit. Witte stranden en koele kokosmelk lijken dichter dan ooit!

De Long Beach collectie met open weaving wordt vervolledigd met verfijnde modellen van dining chairs, stoelen, loungers en consoles.Malibu - een elegante méridienne

Exotisch, afgeronde accenten en een beetje weelderig. Deze collectie lijkt zo weggeplukt uit het koloniale Afrika. Manutti voegt komende zomer enkele extra meubelstukken toe aan deze hartverwarmende collectie. Erg smaakvol is de elegante patio chair of méridienne; ideaal om in stijl te verpozen bij een kopje thee op het overdekte terras of porch.

De een-zit, 2,5-zit, coffee table, voetbank en bijzettafel maken de collectie volledig.

Build for Life