Verwarming & Sanitair

Laat jouw kinderen méér en gezond water drinken

Laat jouw kinderen méér en gezond water drinken
Back to school! Het nieuwe schooljaar is alweer in gang gezet. Een opluchting voor veel ouders voor anderen een hoop stress en organisatie die er weer bij komt. Met een drinkwatersytseem heb je alvast een zorg minder. Je weet namelijk dat je jouw oogappel gezond water mee geeft naar school en dat hij thuis ook meer zal drinken.
Want het is bewezen dat met een drinkwatersysteem kinderen gemakkelijker de kraan openzetten om een glaasje water te drinken.

Vraag hier meer informatie op maat

Essentieel voor de groei

Water is essentieel voor ons lichaam. Ons lichaam heeft minstens 2,5 liter per dag nodig. Genoeg water drinken is dus de boodschap. En zeker voor kinderen is genoeg water drinken belangrijk om hen gezond te laten opgroeien. De verleiding naar gezoete frisdranken is groot en als ouders is het niet gemakkelijk om een leuk en gezond alternatief aan te bieden.
Met een drinkwatersysteem zullen jouw kinderen echter wel graag water van de kraan drinken. Zeker als je weet dat de moderne drinkwatersystemen er best wel cool uit zien. Sommigen kunnen zelfs spuit- of warm water uit de kraan doen vloeien. Het is gezond, smaakt lekker, geurt niet en je spaart er heel wat geld mee uit!

Laat jouw kinderen méér en gezond water drinken

Bespaar gemiddeld 900 euro per jaar

Als je even een simpele rekensom maakt, weet je dat een drinkwatersysteem niet al een gezonde maar ook een financieel interessante investering is.
Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 2 à 3 flessen drinkwater per dag. Dat is een dagelijkse kost van ongeveer 2,5 euro. Op jaarbasis kom je al gauw boven de 900 euro uit. Minder PET flessen, betekent ook een verminderd verbruik van PMD-zakken en dus bespaar je nogmaals. Door minder PET flessen in huis te halen help je de planeet ook nog een handje en verklein je de afvalberg.

Maak plaats in de woning!

Staat jouw garage of berging ook vol en nemen die flessen drank daar een groot deel van in? Dan is een drinkwatersysteem ook voor jou! Je creëert weer ruimte in jouw woning en hoeft niet meer te sleuren met bakken of pakken met flessen water. Ook voor mensen met rugklachten is een drinkwatersysteem een zegen. Ze moeten niet meer naar de winkel en daar zware pakken water uit de rekken halen, in de wagen laden en thuis weer vervoeren. Dit werkt uiteindelijk zeer belastend voor de rug. Met een drinkwatersysteem komt het gezonde, kleurloze en lekkere water gewoon uit de kraan in plaats van uit de fles.

Laat jouw kinderen méér en gezond water drinken

Ingenieus syteem

De actieve koolfilrer van jouw drinkwatersysteem filtert jouw kraanwater. Kalk en slechte stoffen zoals metalen en pesticiden worden geweerd. De gezonde mineralen blijven echter in het water aanwezig. Je krijgt dus water van zeer hoge kwaliteit uit jouw kraan. Geen wonder dat veel restaurants water van een drinkwatersysteem serveren aan hun klanten.
Jouw kalkvrij water zal ook niet meer kalkaanslag op de kranen zorgen. Drinkwatersystemen bestaan in verschillende maten en met verschillende opties. Wil je een systeem inbouwen onder jouw gootsteen of wil je spuitwater en warm water uit de kraan; dat is allemaal mogelijk met jouw drinkwatersysteem. Vraag gerust wat meer informatie via onderstaande link.

Gratis meer informatie

Maak de financieel slimme keuze en laat jouw kinderen meer water drinken met een drinkwatersysteem. Je tovert jouw kraanwater om tot smaakvol en helder water. Perfect voor thuis, maar ook om de drinkflesjes voor op school te vullen. En als je zin hebt in een glaasje spuit of warm water nodig hebt voor de koffie of thee, kan je die van jouw eigen kraan tappen.

Ook interessant