Verwarming & Sanitair

Drinkwatersysteem: goed voor de gezondheid van gezin en portefeuille

Niets is zo lekker als een lekker fris glas water om je dorst te lessen. Flessen water uit de winkel zijn echter duur en niet echt handig om elke dag mee te nemen. Misschien heeft jouw kraantjeswater een geurtje of een onaangename smaak. Drinkwatersystemen zijn hiervoor de ideale oplossing. Je bespaart door geen flessen water meer aan te kopen en je zorgt voor gezond water voor heel jouw familie. Gewoon even de kraan openzetten. Vraag hier vrijblijvend meer informatie.

Hoe werkt het?

Een drinkwatersysteem bevat een actieve koolfilter die alle onreinheden zoals pesticiden, kalk, lood en ijzer uit het water filtert. De aanwezige mineralen blijven wel aanwezig in het water. Zo krijg je topkwaliteit water zonder geur en met een zuivere smaak. Een drinkwatersysteem is makkelijk in te bouwen onder de gootsteen. Er wordt een speciale kraan geinstalleerd waarmee je snel en gemakkelijk een glaasje drinkwater kan tappen.

Voordelen van een drinkwatersysteem

Spaar geld uit
Koop geen flessen water meer voor bij je thuis. Hiermee bespaar je al snel meer dan 900 EUR per jaar uit!
Voordelen van een drinkwatersysteem
Water van topkwaliteit
De koolfilter in je drinkwatersysteem zuivert jouw water. Hierdoor krijg je gezond drinkwater dat rijk is aan mineralen en niet naar chloor meer ruikt.
Voordelen van een drinkwatersysteem
Ecologisch voordeel
Geen flessen water meer in huis halen, betekent ook geen PET flessen meer als afval. Dit kan onze afvalberg aanzienlijk verminderen en is gunstig voor het milieu.
Voordelen van een drinkwatersysteem
Persoonlijke gemak + plaats
Met een drinkwatersysteem moeten je die zware pakken water niet meer verplaatsen. En heb je meer plaats in je berging en koelkast!
Voordelen van een drinkwatersysteem


Geniet van jouw topwater wanneer jij het wil!

Geniet van jouw topwater wanneer jij het wil!

Het drinkwatersysteem wordt direct aangesloten op de waterleiding. Je kan dan ook op elk moment van de dag genieten van jouw zuiver glas drinkwater. Maak de gezonde keuze voor jou en je familie. Voor vrijblijvende informatie over drinkwatersystemen en hoe je geld kan besparen op je aankopen, klik hier.

Ook interessant