Kvik Pavia: Tijdloos Deens Design met een twist

3 augustus 2020 Bron: Kvik
Kvik Pavia: Tijdloos Deens Design met een twist
Kvik Pavia Pure Grey
Maak kennis met 'PAVIA', een nieuw keukendesign van Kvik. Het ontwerp met slanke kastframes en verfijnd relif vond inspiratie in n van de meest tijdloze keukendesigns. Door enkele optimalisaties krijgt het klassieke uiterlijk van de kasten een moderne toets. Pavia is de allereerste Kvik keuken met omkaderde fronten van gerecycleerde PET-flessen en uitsluitend FSC-gecertificeerd hout. Met een focus op duurzaamheid is deze keuken ontworpen en geproduceerd met het oog op de volgende generatie.

In de Pavia-collectie zijn er geen onnodige details te bespeuren, naar traditie met iconisch Deens design. Met deze minimalistische designtechniek in het achterhoofd krijgen de klassieke frames een tijdloze elegantie, gecombineerd met een spiegelglad, duurzaam oppervlak. De keuken past in elk interieur en gaat nog tientallen jaren mee, zowel qua functionaliteit als qua stijl.

Pavia biedt de gulden middenweg tussen traditioneel landelijk design en moderne verfijning. Dit model met klassieke uitstraling bevat dunnere kastframes die voorzien zijn van een verfijnde groef in relif die ze een moderne toets geeft.

"Als echte uitdagers gaan we steevast op zoek naar de juiste technologie, zodat we fronten met relif van gerecycleerd materiaal op volledige grootte kunnen maken voor een aanzienlijk lagere prijs, vertelt Claus Johnson, hoofd van de ontwerpafdeling bij Kvik.

Pavia White

De matte, vingerafdrukvrije en eenvoudig te reinigen fronten van Pavia worden beschermd door een toplaag van gerecycleerd PET-materiaal. Alle houten keukenonderdelen zijn bovendien gemaakt van duurzaam gecertificeerd FSC-hout. Combineer deze fronten naar hartelust met een werkblad in laminaat of massief hout en toestellen met het energielabel A+++ om de duurzame keuken van je dromen te bouwen. Samen met het tijdloze design, heb je zo een keuken die ook aan de volgende generaties denkt, waarin jullie nog decennialang mooie momenten zullen beleven.

Pavia Pure Grey

Deze keuken bevat bovendien een leuke personaliseerbare uitbreiding, waardoor je Pavia meer volgens je eigen stijl kan uitwerken. Het huidige kastenaanbod van Kvik werd aangevuld met een nieuwe, moderne versie van de klassieke vitrinekast. Deze module kan je ook aan de nieuwe Pavia toevoegen om zo je favoriete voorwerpen of je mooiste servies in tentoon te stellen.
De binnenkanten van deze vitrinekast kunnen bovendien naar persoonlijke smaak afgewerkt worden met massief eiken inzetstukken, een hangrek voor wijnglazen, legplanken of lades. Zo creer je zelf de keuken waar je al zo lang van droomt.

Deze keuken is vanaf september beschikbaar is grijs en wit.

PRIJZEN INCL. BTW
Pavia Pure Grey: 7.411
Pavia in witte uitvoering: 3.724

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo