Keukens

Hoe decoreer je je eigen keuken?

Hoe decoreer je je eigen keuken?
Een mooie keuken koop je bij een keukenzaak. Een gezellige keuken creëer je zelf met behulp van decoratie. Maar hoe decoreer je je eigen keuken? Kies voor een mooi servies, broodplanken, kruidenpotjes en verse bloemen. Gebruik bijvoorbeeld een servies als basis en zoek daarbij accessoires die er goed mee combineren.

Styling tips voor je keuken

1. Kies voor een kleurthema van 3 of 4 kleuren/materialen en herhaal dit in de styling. Hier zie je: roze, aubergine, hout en grijs. De combinatie van roze met het hout geeft deze keuken een gezellige sfeer. Warme kleuren doen het altijd goed.

2. Stop mooi servies niet weg in kasten, maar decoreer je keuken er mee. Zet de mooiste mokken en bordjes op een plank of in open kasten. Zo krijgt de keuken meteen meer kleur en gezelligheid.

Hoe decoreer je je eigen keuken?
3. Glas zoals de stolp en de flessen zijn mooi om op het aanrecht te laten staan. Gebruik ze dan ook meteen praktisch: je kunt er koek, fruit of iets anders lekkers in doen. De flessen zijn te gebruiken voor olie of een enkele bloem.

4. Olie en kruiden die je veel gebruikt, mogen gezien worden. Kies hier ook voor mooie potjes of een merk met een mooi design.

5. Lege muren zijn niet gezellig. Hang een mooie print op een pronkplek in de keuken. Dit maakt de ruimte éxtra huiselijk. Een leuke quote of een mooie print: zoek iets uit wat bij jouw past.

Ook interessant