Vastgoed

Krijg een speedboot cadeau bij een luxe villa (fotospecial)

Een schitterende villa op top locatie is tegenwoordig wellicht lastiger te verkopen maar bij aankoop van deze villa behoort u wel tot `the happy few`. Of laat het zien hoe gek een makelaar moet doen om een mooie villa te slijten? Bij deze luxe villa in Loosdrecht (vraagprijs net geen drie miljoen euro) krijgt u namelijk een Riva speedboot ter waarde van 340.000 euro cadeau!
Het huis blijkt inderdaad eerder in de verkoop te hebben gestaan, voor een hogere prijs. Toen verkocht het niet. Makelaar Mar. J. Heule is wel bekend met spectaculaire aanbiedingen bij huizenverkoop. Eerder al was er ongelooflijk veel aandacht bij de aanbieding van een mat-grijze Ferrari California bij een villa.

Op vraag van de klant werd deze keer ook hier bij de verkoop een creatieve impuls gegeven. Deze klasse villa ligt aan het water en dus kozen we in dit geval voor een heel speciale boot.


Bekijk ook de volledige fotospecial van deze villa + speedboot

"Als je dan een boot biedt bij het huis, moet je dat in evenwicht doen. Dus wij hadden zoiets van: we doen een Riva, of we doen het niet. Een Riva is onder het grote publiek misschien niet heel bekend, maar het is van ouds her de absolute top onder de speedboten."

Die boot is dus niet van de klant?
“Nee, we hebben in samenwerking met een botenverkoper uit de buurt die een Riva 33 Aquariva te koop heeft staan met hem afgesproken dat wij de boot van hem afnemen, als de villa wordt verkocht. Ondertussen blijft het schip gewoon te koop staan bij de botenverkoper. Wordt de villa niet verkocht, dan zitten wij niet met een boot."


Bekijk ook de volledige fotospecial van deze villa + speedboot

"Het kan natuurlijk ook dat iemand liever een mooie sloep wil, in plaats van een klasse speedboot. Dan zorgen wij daarvoor. Wil een klant helemaal geen boot? Ook goed, dan trekken we wat van de koopprijs af."

En die villa is alleen per boot bereikbaar?
"De villa is gewoon via de weg voor het huis bereikbaar, maar voor de rest ligt het zowel voor als achter in het water, dus het is zeker goed bruikbaar. En dit is geen opzichtige boot. Voor dat geld kun je makkelijk zo'n grote witte blikvanger kopen, maar mensen vinden dat meestal wat protserig, deze boot is groot, maar heel exclusief en heel bijzonder. Dat is toch kicken?"

"Via de Vecht kun je binnendoor naar het IJsselmeer varen, kun je daar het gas even opentrekken. En met een topsnelheid van 41 knopen (76 kilometer) per uur, zit je zo in Enkhuizen."

Is dat huis met die Ferrari verkocht?
"Met zo'n aanbieding vergroten we de zichtbaarheid van de villa. Het krijgt attentie en meer mensen komen kijken. In dit geval ook vooral naar de auto. Sterker nog, het huis staat nog in de verkoop, maar de Ferrari is verkocht . . . . "


Bekijk ook de volledige fotospecial van deze villa + speedboot

Ook interessant