Verwarming & Sanitair

Koelen en verwarmen zonder buitenunit

Koelen en verwarmen zonder buitenunit
Een airco zonder buitenunit, ook wel monoblock genoemd, is de ultieme oplossing als je op zoek bent naar een compact koel- en verwarmingssysteem zonder bombastische en luidruchtige buitenunit in je tuin of berging. Subtiel, elegant én energiezuinig. Wat wil je nog meer?

Voordelen van koelen en verwarmen zonder buitenunit

 1. Compact
  Het grote voordeel van een airco zonder buitenunit is dat je… inderdaad… geen buitenunit hebt! In tegenstelling tot een split airco zit alles geïntegreerd in één compact toestel dat je binnenin je woning hangt. De aan- en afvoer van lucht gebeurt via subtiele roosters in de muur.

 2. Energiezuinig
  Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar airco's zonder buitenunit zijn eigenlijk heel energiezuinig. De monoblocks van Energy Protect hebben allen een energielabel van A+ tot A+++. Dat betekent dat ze heel weinig energie nodig hebben om jouw woning te koelen of te verwarmen. Tip: met zonnepanelen op je dak, bespaar je nóg meer!

 3. Stil
  Ook over geluid hoef je je geen zorgen te maken. De airco’s zonder buitenunit van vandaag zijn zodanig stil dat je haast zou vergeten dat er eentje in de ruimte hangt.

 4. Koelen én verwarmen
  Airco’s zonder buitenunit hebben vele talenten. Naast koelen, kan je de airco’s ook gebruiken om ruimtes wat bij te verwarmen op koude dagen. Bovendien zijn monoblocks ook uitgerust met een filter die de lucht continu zuivert en ontvochtigt. Zo ben je steeds zeker van een gezond binnenklimaat.

 5. Makkelijk te installeren
  Omdat alle onderdelen in één enkel toestel geïntegreerd zitten, verloopt de installatie ook veel vlotter. Aangezien je geen extra buitenunit hebt, hoef je ook geen leidingen door de woning te trekken. Bij een airco zonder buitenunit heb je genoeg aan twee gaten in de muur.

Welke airco zonder buitenunit kiezen?

Airco’s zonder buitenunit zijn een groeiende markt, waardoor het aanbod enorm is. Energy Protect werkt alleen samen met de beste merken voor de beste kwaliteit. Weet je niet welke te kiezen? Onze experts geven je gepast advies op maat van jouw woning en wensen!

Koelen en verwarmen zonder buitenunit

Energy Protect helpt je efficiënt te koelen en verwarmen zonder buitenunit!

Laat je airco zonder buitenunit altijd installeren door professionals. Alleen zo ben je zeker van de langste levensduur en de hoogste rendementen. Energy Protect is een gecertificeerd installateur met al meer dan 20 jaar ervaring in de optimalisatie van bestaande woningen. Vraag nu jouw airco zonder buitenunit aan en geniet van een tijdelijke lentekorting van €450 (excl. btw) op je installatie!

*Voorwaarden op de website.

Ook interessant