Kleur in de keuken

18 juni 2021 Bron: Two Cents
Kleur in de keuken
Vandaag zijn we meer dan ooit op zoek naar de perfecte match in onze keuken. Onze keuken is uitgegroeid tot een echte leefruimte en haar aankleding en inrichting vereisen daarom bijzondere aandacht. Djuiste kleuren kiezen voor de samenstelling van dekeuken is vaak een enorme uitdaging, en dat heeft Mobalpa goed begrepen. Kleuren durven gebruiken in de keuken hoeft echter niet te betekenen dat de ruimte niet meer elegant of verfijnd kan zijn. , Mobalpa heeft namelijk enkele prachtige tinten uit de Sikkens kleurenkaart geselecteerd om de belangrijkste kamer van het huis op een smaakvolle manier op te fleuren. Het merk selecteerde niet minder dan 30 nieuwe kleuren, die zowel geschikt zijn voor het meubilair als voor de muren en elke keuken een unieke persoonlijkheid geven!

Decoratie: kleurrijke trend

Dit jaar gaan kleur en decoratie hand in hand. Deze trend weerspiegelt een positieve sfeer die men graag in het interieur terugvindt. Een keuken is een echt toevluchtsoord en een oase van rust of gezelligheid, maar ook een plek waar creativiteit tot uiting komt. Daarom leent deze ruimte zich in het bijzonder voor het gebruik van kleur. Gewaagdere tinten staan opnieuw hoog aangeschreven met kleuren als poederroze, diep paars en helder groen. Kleur brengt een nieuwe dynamiek in de keuken, voor een krachtig resultaat.

Mobalpa - Kleur in de keuken

Kleuren voor ieders smaak

In totaal zijn 30 nieuwe kleuren aan het Mobalpa-assortiment toegevoegd. Voor het model GaÔa, zijn al deze kleuren ook beschikbaar in satijnglans of glanzende uitvoering, , met afwerkingsopties die volledig zijn aangepast aan ieders smaak.

Het kleurenpalet is erg ruim: van bloemige tinten en plantaardige kleuren, tot oceanische, minerale of zonnige tinten. De ideale kleur voor elke keuken is zo binnen handbereik.

Mobalpa - Kleur in de keuken

Een perfecte match!  

Dankzij de nieuwe Mobalpa-kleurenkaart, is een mix & match van diverse kleuren mogelijk. De tinten van de muren en meubels kunnen namelijk perfect op elkaar afgestemd worden. Voortaan is het mogelijk om een perfecte "color block" te creŽren, aangezien elke afwerking van de kleuren homogeen is. De keuken wint aan persoonlijkheid en krijgt een uniek karakter dankzij originele en personaliseerbare kleuren.

Mobalpa - Kleur in de keuken

Unieke combinaties: focus op contrast en kleur

Dankzij deze ongezien brede waaier aan kleuren van Mobalpa, zijn alle combinaties mogelijk. Het kleurengamma is zorgvuldig samengesteld zodat alle tinten op harmonieuze manier met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast is ook een samenstelling met andere materialen (cement, marmer, hout...) mogelijk om minder voor de hand liggende combinaties te creŽren en een vleugje verfijning te brengen in het interieur. Mobalpa speelt met deze contrasten voor een karaktervol resultaat met unieke combinaties

Mobalpa - Kleur in de keuken

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo