Badkamers

Kaldewij rust het Armani hotel in Burj Dubai uit met baden

Sterontwerper Georgio Armani vertrouwt op geëmailleerd staal van Kaldewei bij de uitrusting van zijn eerste luxehotel in Burj Dubai, dat met zijn meer dan 600 meter hoogte het hoogste gebouw ter wereld is. 304 exclusieve baden, waaronder de meermaals bekroonde Duo Pool bekronen vanaf eind 2008 de badkamers van 160 hotelkamers en suites van het Armani Hotel Dubai, alsook 144 comfortabele Armani residenties.

"Met de opdracht van dit prestigieuze internationale project boeken wij opnieuw een belangrijk succes in het wereldwijde projectgebeuren en kunnen wij onze leidinggevende positie in het gebied van onberispelijke materiaalcompetentie verder uitbouwen", verklaart Josef Scheller, projectmanager van Kaldewei voor Europa en het Midden-Oosten. "Onze producten zijn reeds tientallen jaren in de beste hotels wereldwijd terug te vinden. Immers, architecten, binnenhuisarchitecten en hotelmanagers vertrouwen op onze zin voor innovatieve ontwikkelingen voor een aantrekkelijke hotelbadkamer en zijn overtuigd van de unieke kwaliteit van baden- en douchebakken uit geëmailleerd staal van Kaldewei, waarvan wij reeds meer dan 90 jaar het bewijs leveren."

Armani Hotel Dubai: belichaming van schoonheid, elegantie en charme

Met het eerste Armani Hotel Dubai in Burj Dubai realiseert de ontwerper zijn visie van een geheel Lifestyle-concept, dat zijn passie voor esthetiek en de liefde voor het minimalisme perfect verenigt.

De luxueuze hotelkamers, suites en privé-residenties overtuigen de meest veeleisende gasten met een uniek design dat gepaard gaat met luxe op het hoogste niveau. Bijzondere aandacht werd besteed aan de styling van de badkamer, die moet uitnodigen tot een gevoel van ontspanning en welbehagen in een onvergelijkbare atmosfeer. Deze "wellnesstempels" werden optimaal uitgerust met exclusieve baden in Kaldewei geëmailleerd staal, die een volmaakte badbeleving in een unieke omgeving garandeert.

Ook interessant