Meubelen

Joli armstoel Marguerite wint Red Dot Award 2015

Het Belgische meubellabel JOLI viel in de prijzen met de armstoel Marguerite. Het ontwerp van de Antwerpse designer Mathias De Ferm werd bekroond met de Red Dot Award 2015 voor ‘Best Design Concept of the Year’ in de categorie ‘furniture design’. Een internationale jury van gerenommeerde ontwerpers beoordeelde meer dan 3.500 productontwerpen in diverse categorieën op criteria zoals functionaliteit, kwaliteit, vernieuwing en duurzaamheid.

De armstoel Marguerite wist op elk van deze vlakken te bekoren. “De verhoudingen van Marguerite zijn mooi uitgebalanceerd en de armstoel heeft diverse optionele kenmerken. Dat maakt het een bijzonder flexibel product”, zo oordeelde de jury. “Innovatie is niet altijd zichtbaar met het blote oog”, aldus professor Dr. Peter Zec, oprichter en CEO van Red Dot Award. “Vaak gaat het om verborgen aspecten, zoals een verfijnde combinatie van materialen.”

Joli armstoel Marguerite wint Red Dot Award 2015

Marguerite - beschikbaar met of zonder armleuning - is vervaardigd van wit, taupe, chocoladebruin, antraciet, zwart, rood of geel gelakt aluminium.
De lichtgewicht stoel zit lekker en oogt elegant onder meer dankzij de uitnodigende, organische vormgeving.

De optionele indoor inlegkuip van leder (13 kleuren), Torres kunstleder (8 kleuren) of zachtgrijs wolvilt voegt luxueuze verfijning toe. Marguerite staat buiten even beeldig als binnen.

Joli armstoel Marguerite wint Red Dot Award 2015

De aanbevolen verkoopprijs van Marguerite begint vanaf 330 euro.

Ook interessant