Isolatie

Isover lanceert fotowedstrijd op Facebook

Isolatieproducent Isover heeft een wel heel ‘social-mediagenieke’ manier gevonden om twee vliegen in één klap te slaan: (ver)bouwers bewust te maken van het belang van verstandige isolatie enerzijds, meer fans lokken naar hun Facebookpagina anderzijds. Op 15 augustus gaat onder het motto ‘Isoleren doe je van kop tot teen’ een fotowedstrijd op Facebook van start. Iedereen die voor 15 september een foto met een geel kledingstuk op Isovers Facebookpagina post, krijgt sowieso een gele sjaal, muts of bandana cadeau. Daarna worden de 5 origineelste foto’s geselecteerd en mogen alle Facebookfans stemmen welke foto zij de allerbeste vinden. Op 15 oktober sleept de winnaar van de wedstrijd Isoverproducten t.w.v. € 500 in de wacht.

Het concept

Sinds begin dit jaar voert Isover een reclamecamapgne waarop een vrouw met een grote warme muts en een heel dun topje staat afgebeeld. De vrouw rilt duidelijk. De slogan bij het beeld luidt ‘Isoleren doe je van kop tot teen’. Hiermee wil Isover bouwers en verbouwers bewust maken van het feit dat verstandig isoleren erop neerkomt dat je niet enkel aan dakisolatie denkt, maar dat ook gevelisolatie van primordiaal belang is.

Op dit thema wordt vanaf nu ook in de social media voortgeborduurd. Op 15 augustus lanceert Isover met name een fotowedstrijd op zijn Facebookpagina waarin duidelijk wordt gemaakt dat er best van kop tot teen wordt geïsoleerd. En dat als je isoleert, je best aan Isover denkt. Isover is immers niet voor niets wereldmarktleider in isolatie met minerale wol. En wie Isover denkt, denkt vanzelfsprekend geel, vermits dat de kleur is die de verpakking van de Isoverrollen dragen. Wie deze gedachtengang doorlopen heeft, is klaar om aan Isovers Facebookfotowedstrijd mee te doen. Hierin wordt namelijk opgeroepen een foto met een geel kledingsstuk te maken en die op de Facebookpagina van Isover te posten.

De wedstrijd

Deelnemen aan de Facebookfotoedstrijd van Isover is heel eenvoudig.
1. Je wordt eerst en vooral lid van de Isover Facebookpagina: www.facebook.com/IsoverIsolatie
2. Je maakt een grappige, originele, ontroerende... foto van jezelf, je partner, je kinderen, je huisdier... met een warm geel attribuut (een gele sjaal, gele kousen, een gele muts, gele oorverwarmers, een gele jas, een gele trui...).
3. Plaats je je foto voor 15 september op de Isover-Facebookpagina, dan krijg je sowieso een gele muts, sjaal of bandana cadeau. Deze wordt per post opgestuurd.
4. Op 15 september worden de 5 beste foto’s geselecteerd en mogen alle Facebookvrienden van Isover stemmen voor de beste geel-van-kop-tot-teen-foto.
5. Op 15 oktober wordt de stemperiode afgesloten. De maker van de foto die de meeste stemmen binnenrijfde, krijgt van Isover isolatie t.w.v. 500 euro gratis.