Algemeen

Internationale erkenning voor campagne Batibouw 2007

De beste campagneposters uit de beurssector werden op 4 juni ll. beloond tijdens de 11de International Fair Poster Competition. Winnaar werd de poster van de Zagreb Transport Show 2005. Runner up is de “Bouwen aan geluk”-campagne van Batibouw 2007!

De winnaars werden door een internationale jury verkozen uit een selectie van uit alle hoeken van de wereld afkomstige inzendingen ( 104 uit 23 landen). Met deze prijs wil de UFI, de internationale vereniging van de beurssector, beursorganisatoren aanmoedigen om door middel van creativiteit en een sterk grafisch ontwerp hun beurs beter te promoten.

“Bouwen aan geluk” was geen campagne op zich. Het was eerder een onderdeel van een over enkele jaren verspreide campagne. Met hetzelfde campagnebeeld van een zwangere vrouw in een warme rode sfeer gingen “Het eerste huis” en “Dromen bouwen”, “Bouwen aan geluk” als slogan vooraf. De symboliek van de zwangere vrouw kan men associëren met de idee van een project in wording. Het bouw- of renovatieproject is het begin van alles en BATIBOUW is het ideale evenement om een antwoord te vinden op alle vragen hieromtrent. De titel sluit dan weer perfect aan bij de strategie en toont aan dat ‘bouwen aan geluk’ begint bij een bezoek aan BATIBOUW.

FISA, de organisator van Batibouw, is blij met de erkenning: “Dat een internationale jury van professionals onze campagne beloont, is uiteraard een compliment. Niet alleen voor ons, maar ook voor het reclamebureau Advert’Hype, dat samen met ons de campagne heeft bedacht.”, vertelt een tevreden Geert Maes, algemeen directeur van FISA.
Build for Life