Nieuwbouw

Inter-Fast bouwt Pop-Up restaurant 'The Cube' in Brussel

"The Cube by Electrolux" is een zogenaamd POP-UP restaurant, dat opgebouwd is op de 34m hoge "cinquantenaire" triomfboog in het Jubelpark te Brussel . Niet alleen in België, maar doorheen heel Europa in de buurt van of op sommige van de meest bezochte bezienswaardigheden in Italië, Rusland, Zwitserland en Zweden. Deze restaurants blijven maar voor een aantal maanden op dezelfde locatie en zijn weer even snel verdwenen als ze gekomen zijn.
Het POP-UP restaurant The Cube zal geopend zijn van eind maart tot 3 juli. `

De voorbereidingen voor het bouwen en de latere afbraak van het POP-UP restaurant The Cube worden integraal uitgevoerd door Inter-Fast NV uit Melsele. Als algemeen aannemer brengt het hiervoor in opdracht van evenementen bureau Absolute-Blue en de architecten van A2D uit Tervuren, alle mogelijke onderaannemers en materialen samen. "De specialiteit van Inter-Fast bestaat eruit om een gebouw of project volledig te plannen en te coördineren binnen de vooropgestelde termijn" zegt Werner Verhulst, de oprichter van Inter-Fast: "het vaste bestand aan onderaannemers en eigen werknemers dat het gewoon is om in teamverband te werken, stelt ons in staat om flexibel te zijn en projecten uit te voeren zoals the Cube binnen de kortst mogelijke termijn. De totale uitvoeringstermijn van dit project heeft niet langer dan 1 maand geduurd."

Inter-Fast heeft natuurlijk niet alleen deze, maar ook meer traditionele projecten op stapel staan. Dit gaat van particuliere woningbouw tot bedrijfsgebouwen, vanaf ruwbouw tot detailafwerking. Dit alles met als toegevoegde waarde de tijdswinst voor de bouwheer door de uitzonderlijke coördinatie van Inter-Fast. Wat tot een tijdswinst van meer dan 1/3 kan leiden ten opzichte van het meer traditioneel bouwen met verschillende aannemers.

Vroeger onderscheidden wij ons vooral in verbouwingen voor particulieren, restylen van winkels en horecazaken, herinrichting van kantoren zegt Filip Verhulst mede bedrijfsleider en bestuurder. Dankzij onze jarenlange groei en investeringen kunnen wij nu ook de begeleiding van nieuwbouwprojecten, grotere aannemingen of speciale projecten zoals The Cube aan. Onze knowhow, stelt ons momenteel in staat om op zeer korte tijd kwalitatief hoogstaande werken te voltooien. In tegenstelling tot de meeste sleutel op de deur firma’s is de bouwheer vrij om te kiezen voor een samenwerking naar zijn keuze. Geen standaarden, maar alles op maat." Wij werken voortdurend aan innovatie en dat is de reden dat we vorig jaar de award voor Jonge Vlaamse Aannemer 2010 in de categorie algemene aannemingen van de Vlaamse Confederatie Bouw hebben gewonnen zegt Filip Verhulst .

Meer bijzonderheden en reserveren kan op www.electrolux.be.

Ook interessant