Gereedschap

Innovatief speciaalgereedschap voor lijm- en dunbedmortels

De firma ‘Gemack’ uit Doetinchem (Nederland) ontwikkelde een innovatief speciaalgereedschap voor lijm- en dunbedmortels te mengen en verspuiten. Met dit unieke lijm- en dunbedsysteem wordt een totaaloplossing geboden voor de moderne bouwtechnieken van verlijmen en dunbedden.
De Gemack morteltapmenger en mortelspuit vormen tezamen een ideale combinatie, waarbij men met de morteltapmenger eerst het product optimaal kan mengen om het daarna met de mortelspuit makkelijk en snel gedoseerd te gaan verspuiten.

Werken met het Gemack speciaalgereedschap is eenvoudig en kan men daarom zonder problemen aan een bouwhulp toevertrouwen. Deze Gemack-combo heeft zijn veelzijdigheid in de praktijk reeds bewezen: meer dan 150 verkochte machines in Nederland en België !

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, schoonwerk gevels in lijm- of dunbedwerk, vuilwerk binnenwanden van ongeslepen keramische blokken (Porotherm, Poriso o.d.), kalkzandsteenblokken/-elementen, (MBI/BIA)betonstenen/-lijmblokken of cellenbetonwanden, met het Gemack speciaalgereedschap is de klus zo geklaard.

Voor meer info en filmpjes kijkt u op www.gemack.nl

Ook interessant