Infosessies: Overuren in de bouw hoeven niet duur te zijn

19 december 2018 Bron: Bouwunie
Infosessies: Overuren in de bouw hoeven niet duur te zijn
Is het u als bouwondernemer al overkomen dat de arbeidstijd van 8 uur niet volstaat om het geplande werk af te ronden? U zal in vele gevallen niet anders kunnen dan uw arbeiders overuren te laten presteren. De bouwsector heeft enkele specifieke reglementeringen om de arbeidstijd aan te passen aan de noden van uw onderneming.
Tijdens de infosessie zal duidelijk worden dat het presteren van overuren niet altijd duur hoeft te zijn. Er bestaan zelfs overuren die zowel voor u als uw arbeiders voordeliger zijn. Neem dus geen risico’s en ontdek op onze infosessies hoe u legaal, flexibel en voordelig kan werken.

Sprekers Gerben Vermeulen (juridisch adviseur Liantis), Twain De Hondt (adviseur sociale wetgeving Bouwunie) en Jean-Pierre Waeytens (gedelegeerd bestuurder Bouwunie) vertellen u meer over het flexibel werken.

Deze Bouwunie infosessie wordt herhaald op vier locaties in Vlaanderen: dinsdag 15 januari in Roeselare, donderdag 17 januari in Puurs, donderdag 24 januari in Gent en dinsdag 29 januari in Hasselt.
Geïnteresseerden kunnen inschrijven op www.bouwunie.be/overuren

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo