Badkamers

Hüppe Victorian: een hommage aan de Victoriaanse tijd

Douche- en badwandfabrikant Hüppe speelt met de nieuwe serie victorian in op de hang naar luxe en weelde. Dit maal met romantiek met een knipoog naar de Victoriaanse stijl. Victorian is baden in nostalgie en luxe romantiek en is een hommage aan de ambachtelijke bouwkunst.

Victorian bestaat uit drie stijlseries: Studio victorian, Enjoy victorian en Design victorian. Studio victorian is de zwaaideurserie en heeft een luxe en romantische uitstaling doordat de deurgreep, profielen en scharnieren van warm brons of hoogglans goud zijn vervaardigd. De markante deurgreep is uitgevoerd met in facet geslepen knoppen van kristalglas, symboliek dat synoniem is aan diamanten. Het glas heeft een weelderige bovenzijde en is leverbaar in blank glas en vier exclusieve decors die karakter geven aan de badruimte. Daarnaast geven een aantal decors iets meer of juist een volledige privacy.

Hüppe Enjoy victorian zijn pronkstukken waarbij het accent ligt op de elegante doorlopende profielen, die in mat goud of mat brons zijn te leveren. Ook deze serie heeft de luxe deurgreep met kristallen knoppen en is het hoogwaardige glas leverbaar in hiervoor genoemde varianten.



Voor de meer ingetogen klassieke sfeer is Design victorian de ideale serie. De deurgreep, profielen en scharnieren zijn hoogglans verchroomd. Ook de deurgreep heeft de markante knoppen en het glas completeert op prachtige wijze.

Qua techniek biedt Hüppe dezelfde voordelen als bij de andere series. De deursluiting is een staaltje van perfectionisme en heeft een verdekt hef-/daalmechanisme, dat er voor zorgt dat de deur 5 mm omhoog gaat tijdens openen. Daardoor zijn deze douchewanden zeer geschikt voor inbouw gelijk met de vloer en prachtig te combineren met de EasyStep vlakke douchebakken.
De nieuwe serie victorian heeft een grote verscheidenheid aan zwaai- en schuifdeurmodellen voor in de hoek of nis en is leverbaar als luxe badwand.

Ook interessant