Meubelen

Hülsta viert kleurrijke 80ste verjaardag op Batibouw

Hülsta viert kleurrijke 80ste verjaardag op Batibouw
Dit jaar mag hülsta jaar 80 kaarsjes uitblazen, en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Het Duitse designlabel stelt op Batibouw namelijk het Neo Living Gamma voor, een collectie die je kunt personaliseren in maar liefst 1950 tinten! Of hoe een meubelgigant ook heel persoonlijke meubels voor iedereen kan aanbieden. Een macro-productie waarbij je toch microkeuzes kunt maken: een nieuwe trend in de meubelwereld.

Hülsta viert kleurrijke 80ste verjaardag op Batibouw

Kleur je interieur!

Heb je een favoriete kleur, maar vind je geen enkel meubel in die tint? Zoek niet verder! Dankzij het Neo-programma van hülsta bepaal je zelf de kleur van het meubel. Vanaf 2020 is de volledige productlijn beschikbaar in 1950 nuances van de NCS-kleurenschaal, telkens met een matte of hoogglanzende finish. Een handige digitale lezer scant de kleuren van bestaande meubels, accessoires, decoratieve items of textiel in, en bepaalt de meest geschikte NCS-tint. Op die manier past jouw nieuwe meubel perfect bij de rest van de inrichting. Mix en match, en kleur je interieur!

Hülsta viert kleurrijke 80ste verjaardag op Batibouw

Slapen op een stalen Neo-bed

Het Duitse designlabel hülsta lanceert in 2020 voor het eerst een bedden- en kleerkastgamma binnen de collectie Neo. Het solide Neo-bed op stalen frame zal verkrijgbaar zijn met een afwerking in lakverf, fineerhout, leer of kunstleer. Combineer een passend nachtkastje bij het bed: rond of hoekig, en met of zonder lade, maar telkens met een typerend stalen frame afgewerkt in chroom of antracietgrijs. Voor een extra vleugje luxe in de slaapkamer kies je voor een keramisch dekblad op de console en commode.

Batibouw 2020: Hal 9 - Standnummer 9244 (Forme & Style)