Interieur

Hoe kun je je eigen creativiteit kwijt in de woonkamer?

Hoe kun je je eigen creativiteit kwijt in de woonkamer?
Om een persoonlijke woon- of werkkamer samen te stellen, begin je met aanpasbare basics uit te kiezen. Now! Vision, de nieuwe lijn van hülsta, levert daarvoor de perfecte ontwerpen. Een speelse opbouw en een gezellige uitstraling staan in de nieuwe wooncollectie centraal.

Blikvanger: de stellingkast

Een stellingkast is de moderne boekenkast van vandaag. Aangevuld met je favoriete objecten en lectuur maak je er een reuzegrote showcase van. De stellingkast van Now! vision bijvoorbeeld is een multifunctioneel rek in een old school industriële stijl. Je kiest eerst de staanders, daarna de legplanken. In combinatie met achterwanden, tussenschotten, kleppen, lades en deurfronten maak je een multifunctioneel rek waar je oneindig veel elementen kunt aanbouwen.

Hülsta stellingkast

Staanders beschikbaar in drie hoogtes, legplanken in drie breedtes. Staanders, vulpaneeltjes en legplanken gelakt in wit, grijs of zwart. Achterwanden en tussenschotten gelakt in wit, grijs, zwart, duifblauw, petrol of terracottatint, of gemaakt van natuurlijk eikenhout of kernnoten.

Lowboards

Lowboards zijn ideaal om bergruimte te creëren in huis. Doordat de ontwerpen van Now! Vision net iets hoger zijn, komt je flatscreen op de ideale ooghoogte. De lage kasten zijn verkrijgbaar in vier breedtes. Wanneer je de pootjes meer naar binnen brengt, lijken de lowboards wel te zweven.

Hülsta

Binge watching

Een hele tv-serie verslinden op één weekend? Met de nieuwe televisie-opstelling van Now! Vision doe je dat in alle comfort en stijl. In samenwerking met Teufel integreer je in je lowboard of aanbouwkast onzichtbaar de Cinebar 11 van de geluidsspecialist, die een geweldige geluidservaring verzekert. Gedaan dus met losse kabels en lelijke boxen. De klep waarachter je luidsprekers zitten, is subtiel overspannen met stof. De boxen worden via HDMI met je tv verbonden en je bedient ze met de afstandsbediening. Een AV-ontvanger wordt op die manier overbodig. Dankzij bluetooth en NFC kun je op de installatie ook via je smartphone of computer naar je favoriete deuntjes luisteren. De soundbar bestaat uit acht luidsprekers en een draadloze subwoofer.

Salontafel als uitstalraam

Een salontafel als mini-vitrinekast. Het glazen blad in wit of grijs kun je van een inzetstukje voorzien. Van plantjes tot je mooiste ginflessen, hierin raak je al je creativiteit kwijt. Of toch een hele hoop popcorn voor een thuisbioscoopavond.

Vier kasthoogtes

Ook de kasten houden niet van eentonigheid. Combineer gesloten en open, of glanzend en mat. Dankzij het aanbouwsysteem heb je heel veel vrijheid binnen dit programma. Je kunt de kasten niet alleen op de vloer kwijt, maar ook aan de muur monteren, rangschikken, open laten, afsluiten met glazen of volle deuren, en lakkleuren of hoogglans combineren met hout.

Hülsta

Sideboards

De sideboard combineren met een schuifdeur is enorm handig in kleinere ruimtes, of wanneer de kast dicht bij de eettafel staat bijvoorbeeld. De glasuitsparing geeft inkijk op je mooiste voorwerpen. De indirecte verlichting maakt deze kast dan weer heel sfeervol, zelfs in het donker.

Dankzij het push-to-open-systeem is de uitgefreesde klep niet alleen mooi maar ook prettig in gebruik. De techniek, scharnieren en verlichting zitten verstopt, zodat je een strak geheel krijgt. Laat je de rompen liever open, dan kun je dankzij de vakkenverdelers een kast op maat voorzien. Kies voor een contrasterend kleurtje voor een bijzonder accent.

Hülsta

Plantjes in de eettafel

Een mooie tafelaankleding is de basis van een geslaagd etentje, en daar helpt de nieuwe ET 19-tafel van Now! je graag bij. Kies voor het model met inzetbakje, waarin je bijvoorbeeld kaarsjes of een plantje kwijt kunt. Het glazen blad maakt het diner nog stijlvoller. ET 19 is beschikbaar in drie tinten: wit, zwart en grijs. Kies voor bijpassend gepoedercoate poten, of voor de edelstaalvariant. Onderstel in gepoedercoat wit, zwart, grijs of edelstaal. Tafelblad van glas, achterkant gelakt in wit, grijs of zwart. 75 x 100 x 180 of 220 cm.
Vanaf € 999.

Uren napraten

Een kuipstoel is waarschijnlijk een van de gezelligste stoelen om in te zitten. Voor Now! introduceert hülsta de S 19, een stijlvol exemplaar van kunstleer met verchroomde poten in hoogglanzend chroom. Ook beschikbaar in sledemodel.
Bekleding van kunstleer, keuze uit wit, zwart, grijs, taupe en crème.
Vanaf € 325.

Ook interessant