Bouwmaterialen

Het gebruik van jumboblokken

Het gebruik van jumboblokken
Jumboblokken zijn een goede én goedkope oplossing in diverse situaties. U betaalt nooit teveel wanneer u kiest voor de jumboblokken van Jumboblokken.nl. Deze kwalitatief zeer goede blokken, vervaardigd uit oersterk beton, zijn voor zowel de zakelijke als de particuliere markt zeer interessant. De jumboblokken zijn altijd herkenbaar aan hun unieke vormgeving. Licht ovaalvormig met een platte onderzijde en een halfronde bovenkant. De blokken beton van Jumboblokken.nl zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Mocht de maat of kleur die u wenst er niet tussen staan bij het grote aanbod, dan kan dit altijd aangevraagd worden. Want ze leveren ook maatwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan waarbij u al uw wensen op het gebied van maten, kleuren en aantallen jumboblokken kenbaar kunt maken. U ontvangt binnen een zeer snelle tijd een reactie van één van de ervaren medewerkers van Jumboblokken.nl.

Jumboblokken voor de infrastructuur

Jumboblokken zijn goed te gebruiken wanneer u een goed overzicht wilt geven waar zich gevaarlijke verkeerssituaties voordoen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij scherpe bochten in de weg. Door het plaatsen van jumboblokken worden weggebruikers tijdig gewaarschuwd dat ze gas terug moeten nemen want ze vallen behoorlijk op. Kiest u voor een opvallende kleur zoals wit of felgeel dan zijn de jumboblokken ook in het donker en bij slecht weer goed zichtbaar. Ook tussen 2 weggedeeltes, zoals bijvoorbeeld een fietspad en een rijbaan voor het overige verkeer, bewijzen jumboblokken een goede dienst. Zo worden veel verkeersongevallen voorkomen omdat in één oogopslag duidelijk is waar de scheidslijn is.

Duurzame, betonnen jumboblokken kopen

Bij Jumboblokken.nl werkt een team met betonspecialisten. Doordat wij ruim 60 jaar ervaring hebben, zijn we in staat om betonnen producten van hoge kwaliteit te leveren. Uiteraard voldoen alle producten aan de actuele normen voor de bouw. Daarnaast leveren we jumboblokken die gemaakt zijn van gerecycled betongranulaat. De jumboblokken zijn hierdoor een duurzame keuze. Wij passen een CO2-arm bindmiddel toe (die uiteraard geen invloed heeft op de kwaliteit) en werken aan oplossingen voor de CO2-problematiek. Beton wordt hierdoor een duurzaam,ecologisch én economisch product.

Binnen de bouw herkent u kwaliteit aan het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk betekend dat de kwaliteit binnen de bouwsector objectief is vastgesteld. Ons bedrijf is KOMO gecertificeerd (Kiwa criteria 73, categorie 2) en is een ISO 9001 gecertificeerde fabrikant. Tot slot hebben wij oog voor klantspecifieke wensen, service en duurzaamheid

Onderhoudsarme jumboblokken

De jumboblokken van Jumboblokken.nl zijn gemaakt van beton. Dat wil zeggen dat ze van duurzaam materiaal zijn en nagenoeg geen onderhoud behoeven. Ze zijn los te plaatsen maar kunnen ook op de ondergrond vast worden gezet met betonmortel. Indien gewenst zijn betonblokken met speciale verf in een andere kleur te verven. Wanneer u woonachtig bent in het buitengebied en een lange oprit heeft is het plaatsen van jumboblokken aan de toegangsweg met daarop uw huisnummer geschilderd een goed idee. Zo is duidelijk zichtbaar waar uw huis zich bevindt en voorkomt u dat men uw berm stuk rijdt. Wilt u nog meer goede tips waarvoor u jumboblokken kunt gebruiken? Vraag er gerust naar bij Jumboblokken.nl.

Ook interessant