Keukens

Het éénmiljoenste Falcon fornuis is van de band gerold

Sinds 1803 worden de iconische fornuizen van Falcon al geproduceerd. Het gerenommeerde keukenmerk viert nu feest! Het miljoenste Falcon fornuis is in Royal Leamington Spa in Engeland van de band gerold. Om dit te vieren, komt Falcon met een actie die elk culinair hart sneller zal doen kloppen: via de Facebookpagina zal het allernieuwste vrijstaande model Nexus 90, t.w.v. € 3.200, eenmaal worden verloot.

Als je van traditionele bereidingsmethodes houdt maar tevens een modern fornuis prefereert, dan ben je met de Nexus van alle markten thuis. Dit laatstgenoemde fornuis is de jongste telg van de Falcon familie. De Nexus is uitgerust met een nieuwe, verbeterde grill. Het grill-plateau is dieper gemaakt, waardoor het fornuis uitermate geschikt is om gezonde gerechten mee te bereiden. Bovendien is de grill in het kader van ‘gemak dient de mens’ in vier hoogtes te verstellen.

Vanaf nu maakt elke Falcon-lover kans op zo’n prachtige Falcon Nexus. Wie mee wil dingen, dient de Facebookpagina www.facebook.com/pages/Falcon-Fornuizen in de gaten te houden. De Nexus wordt namelijk onder fans van deze sociale mediasite verloot. Er kan tot en met 31 maart aan de actie deelgenomen worden.

Het éénmiljoenste Falcon fornuis is van de band gerold

Falcon

Falcon is ‘s werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van het eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. Nu, 180 jaar later, worden alle fornuizen nog steeds op dezelfde plek in het Verenigd Koninkrijk gemaakt, in Royal Leamington Spa.

Ook interessant