Binnenafwerking

Gyproc zet jouw woon- en leefcomfort centraal op Batibouw 2016

Jaarlijks zoeken duizenden verbouwers op Batibouw de meest geschikte oplossingen voor hun (ver)bouwproject. Meer en meer wordt deze keuze uiteraard beïnvloed door de huidige normen, het comfortniveau en het beschikbare budget van de eigenaar. Dit laatste leidt vaak tot een gefaseerde renovatie van de woning. Elk (ver)bouwproject heeft dus nood aan specifieke oplossingen. Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart 2016 kan je op de Gyproc-stand op Batibouw zelf ervaren welke Gyproc-toepassing geschikt is voor jouw project.

Natuurlijk heb ik ze alle 5!

In het uitgebreide Gyproc-assortiment op onze Batibouw-stand vind je voor elk project dus de juiste comfortoplossing, aangepast aan jouw behoeften. Ben je een ervaren doe-het-zelver of heb je helemaal nog geen ervaring met Gyproc? Dit maakt niet uit. Kies voor jouw project de 5 componenten van een Gyproc-systeem: profielen, platen, toebehoren, voegproducten en lijmen & primers. Zo ben je zeker dat je project vlot zal verlopen en je tevreden zal zijn over het perfecte eindresultaat. Alle componenten van het Gyproc-systeem zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd voor ideale montage en afwerking en voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria.

Volg het belevingsparcours en ervaar het verschil

Woon- en leefcomfort komen voor Gyproc op de eerste plaats. Met onze producten en systemen willen wij vooral het comfort in de woon- en leefomgeving voelbaar verbeteren. Dit verschil kan je als Batibouw-bezoeker ook werkelijk ervaren in het belevingsparcours op onze stand. Gyproc leidt je doorheen verschillende huisjes waar je telkens geconfronteerd wordt met een specifieke (ver)bouwproblematiek. Je kan vervolgens aan den lijve ondervinden hoe je met Gyproc-materialen dit probleem kan verhelpen.

In het eerste huisje op de stand kan je ervaren hoe het Gyproc SoundBlock-systeem rust kan creëren en een oplossing kan bieden voor geluidsoverlast van de buren of naburige kamers. Ervaar zelf het verschil.

Vervolgens kom je in de vochtige ruimte terecht waar Gyproc je met Glasroc H platen en Gyproc® Unique WR bouwpleister enkele oplossingen biedt voor de afwerking van je badkamer.

Energiezuinig bouwen of renoveren? Geen probleem! De volgende halte op het parcours is de maquette van het Start2Renovate-project. Een concreet voorbeeld van een renovatie door Saint-Gobain samen met enkele externe partners, waarbij niet enkel oog was voor energie-efficiëntie, maar bovenal voor woonkwaliteit.

In het volgende comforthuisje word je geconfronteerd met een vervelende echo. Misschien doet dit gevoel je wel denken aan de echo in je living, de nagalm op de zolder of de geluidsweerkaatsing in je bureau? Wanneer je verder gaat naar het volgende huisje ontdek je de esthetische oplossing van Gyproc die komaf maakt met dit probleem.

Je woning isoleren is tegenwoordig een must. Je buitenmuren langs de binnenkant isoleren is hiervoor de goedkoopste mogelijkheid. Daarnaast biedt dit nog andere voordelen zoals een gefaseerde uitvoering. In de volgende module op onze stand zie je duidelijk het verschil in warmteverlies tussen een niet-geïsoleerde dakconstructie en een dak afgewerkt met Thermogyp Comfort.

In de centrale belevingsmodule kan je zien dat het bevestigen van gordijnroedes, flatscreens, wandrekken, kastjes, schilderijen… voortaan geen probleem meer vormt. Aan de nieuwe Habito™-wand kan je voorwerpen tot 15 kg per ophangpunt bevestigen met een gewone spaanplaatschroef, zonder speciaal gereedschap of speciale pluggen. Habito™ weerstaat ook veel beter de impact van spelende kinderen, het verplaatsen van meubilair of gewoonweg de gebruikelijke slijtage. Overtuig jezelf en kom alle eigenschappen van deze innovatieve plaat testen in het Habito™-huis op onze stand.

Win een charmeweekend

In de Habito™-module kan je een originele foto maken van jezelf. Je krijgt deze meteen mee naar huis, maar je kan ze ook delen via Facebook. Verzamel zoveel mogelijk likes en maak zo kans om één van de 3 Bongo-bons Charmeweekend te winnen om even te ontspannen tussen de renovatiewerken door!

Demozone

Ook dit jaar tonen onze Gyproc specialisten u live een aantal tips & tricks voor je verbouwprojecten. Hoe maak ik een geluidsisolerende scheidingswand? Welke specifieke producten heb ik nodig om een badkamer af te werken? En kan ik eenvoudig een dak bij-isoleren? Je komt het allemaal te weten tijdens onze demo’s.

U vindt Gyproc tijdens Batibouw 2016 in Paleis 5, stand 201

Ook interessant