Guy Huyberechts Sales Excellence Manager bij Matexi

  BE   26 maart 2015 Bron: finn
Guy Huyberechts is aangesteld als Sales Excellence Manager bij Matexi. Zijn aanwerving kadert binnen de strategie van de buurtontwikkelaar zich nog meer toe te leggen op klanttevredenheid. Huyberechts versterkt Matexi met zijn uitgebreide ervaring in verkooporganisatie en marktanalyse. Hij zal er een dynamische go-to-market aanpak ontwikkelen en de verkoopprocessen en tools verder verfijnen.

Start van carričre in systemen en processen

Na zijn studies Commerciële en Financiële Wetenschappen, startte Guy Huyberechts zijn carričre bij expertisebureau Job & Cie. Na enkele jaren stapte hij over naar de GIB Group. Nadat hij in het departement Re-engineering Support verschillende proces & IT-projecten geleid had, richtte hij in 1997 mee het Market Information Center op. In die functie stond hij aan de wieg van de gedreven benadering en opvolging van klantenbehoeften van de retailer.

Van Retail naar Telecom

In 2002 stapte Huyberechts over naar de telecomsector. Hij ging bij Proximus aan de slag als Market Intelligence Services Manager, waar hij verantwoordelijk was voor het analyseren en in kaart brengen van klantenprofielen en marktdynamiek. In 2006 werd hij benoemd tot Head of Market Management en verzorgde hij de “go-to-market” van mobiele telefonieproducten voor particulieren. In 2007, na de integratie van Proximus in Belgacom, nam hij de verantwoordelijkheid over van de Customer Marketing en in 2009 die van de Online-Sales van Belgacom Group. In 2012 verliet hij Proximus voor SAS Institute, waar hij Head of Business Development & Pre-Sales werd.

“Enthousiaste klanten ook in woningmarkt prioritair”

“Ook in de residentiële woningmarkt maak je met enthousiaste klanten het verschil, dat heeft Matexi goed begrepen. Ik kijk ernaar uit om samen met de enthousiaste ploeg de ambities van Matexi waar te maken”, aldus Guy Huyberechts.

“De hoge klantentevredenheid van onze klanten is een van de belangrijkste pijlers van het succes van Matexi. Met de aanstelling van Guy willen we de terreinervaring van onze medewerkers koppelen aan een nog sterkere gestructureerde en procesmatige benadering van sales excellence,” besluit Gaëtan Hannecart, CEO van Matexi.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo