Verbouwen

Gun jezelf een korte break tijdens een verbouwing: de voordelen!

Gun jezelf een korte break tijdens een verbouwing: de voordelen!
Zit je midden in een verbouwing en merk je dat je wel toe bent aan een vakantie? Kunnen we ons helemaal voorstellen! Maar natuurlijk wil je ook nog budget overhouden voor die verbouwing of renovatie. Gelukkig hebben we daarvoor een leuke tip waarmee je met het oog op je budget toch lekker er even tussenuit kunt gaan. Naar de Nederlandse kust! En daar hebben ze ook meteen voldoende souvenir- en woonwinkels om leuke musthaves te shoppen. Zo’n korte break is ideaal voor inspiratie en nieuwe energie!

Lekker ertussenuit!

Een verbouwing of renovatie gaat je niet altijd in de koude kleren zitten. Er komt vaak heel wat bij kijken en dan komt het ook nog vaker dan eens voor dat je duurder uitkomt dan dat je in eerste instantie had begroot. Bovendien hebben de prijzen in de bouwsector de afgelopen jaren ook zeker niet stilgestaan. Je zou niet de eerste zijn die even vol zit met zijn of haar hoofd en niet weet hoe het verder moet.

Zo heb je bijvoorbeeld gebrek aan inspiratie, of merk je dat je er sowieso even doorheen zit. En ach, vaak maakt een paar dagen vroeger of later klaar zijn ook niet veel meer uit. Ga er toch even lekker tussenuit, bijvoorbeeld naar de Nederlandse kust. Bij LekkerNaarZee ontdek je heerlijke last minutes, zodat je al snel kunt vertrekken. Zo’n korte last minute in eigen land is bovendien budget technisch gezien aantrekkelijker dan een lange vliegvakantie, en biedt vaak voldoende power om daarna weer te knallen.

Je frisse blik terugvinden

Zo’n vakantie, ook al is die dus maar kort, doet vaak goed voor het terugvinden van de frisse blik. Soms moet je immers even afstand nemen van je project om alles helder te krijgen. En door jezelf in een andere omgeving te wanen krijg je ook nog eens vaak nieuwe goede ideeën. Misschien spot je wel nieuwe trends in je vakantiehuisje aan zee, of kom je in een gezellig restaurant of winkeltje terecht die inspiratie geeft voor je eigen inrichting.

Bekijk woonwinkels in de buurt

Als je bezig bent met het interieur van je huis dan weet je soms even niet meer wat je wel en niet wil. Die grijze of toch die taupekleurige bank? Een grote klok of een opvallend beeld? Een nieuwe tafel met bijpassende kast? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden als je je hele interieur onderhanden neemt.

Het is erg leuk om in een andere omgeving naar woonwinkels te gaan. Door heel ons land zitten tal van woonboulevards, dus check ze om een overzicht te zien per provincie. Sommige winkelketens zijn op meerdere boulevards aanwezig, maar vaak zijn er ook wel plaatselijke winkeltjes of zijn de opstellingen en het assortiment net even anders.

Vergeet de souvenirwinkels niet

Ga daarnaast ook zeker rondsnuffelen in souvenirwinkeltjes. Wie weet tik je nog iets leuks op de kop. Want zeg nu zelf, hoe leuk is het om een fijne herinnering te hebben aan je vakantie met een leuk nieuw item voor in huis?! Wij hopen dat je inspiratie op hebt gedaan met dit artikel en dat je jezelf zo’n heerlijke break tijdens je verbouwing gunt. We wensen je alvast veel plezier en inspiratie toe!

Ook interessant