Grootste syndicus van Vlaanderen opent kantoor in Mechelen

  BE   2 oktober 2019 Bron: vmre.be
Grootste syndicus van Vlaanderen opent kantoor in Mechelen
Op donderdag 26 september vond de feestelijke en officiële opening plaats van Syncura Mechelen. Syncura is de grootste syndicus van Vlaanderen en heeft in totaal twaalf kantoren verspreid over Vlaanderen en Brussel. Gastspreker van de avond was Alexander Vandersmissen, Mechels schepen en voormalig voorzitter van Woonpunt Mechelen.

Waarom Mechelen?

Mechelen is “hot” – het broeit van de nieuwe boetiekjes/ hippe caféetjes. Mensen willen hier graag wonen omwille van de geografische ligging, maar zeker ook omwille van de charme die Mechelen uitstraalt. In het kader van vraag en aanbod worden er extra woongelegenheden gecreëerd, geen betere plaats voor een syndicus dus om ook hier voet aan wal te zetten.

Overname AB Vastgoedbeheer

“Syncura wou al even een kantoor openen in Mechelen, maar het proces werd versneld door het onverwachte jammerlijke overlijden van Alain Blaes, zaakvoerder van AB Vastgoedbeheer. “ aldus Thomas Vande Moortel, CEO van Syncura.

Leopoldstraat, Mechelen

Nele Hens, Branch Director van Syncura Mechelen: “Na een korte zoektocht vonden we een nieuwe stek in dit fantastische pand in Leopoldstraat, 39 (1ste verdieping) 2800 Mechelen. We verhuisden uiteindelijk in januari - Syncura Mechelen was een feit.”

Team Syncura Mechelen

Het team van Syncura Mechelen wordt aangestuurd door Nele Hens en bestaat uit Glenny Van Der Auwera (Technical Property Manager), David De Gruyter (Property Manager), Evelien Segers (Administrative Technical Property Manager) en Nadia Verschooten (Accountant).

“Ook al is het een pril team, ik ben er nu al zeer fier op, fier omdat ik ervan overtuigd ben dat we met onze dag op dag positieve ingesteldheid, het nodige relativeringsvermogen en ondersteund door goed gestructureerde IT-systemen alsook overkoepelende diensten alles in huis hebben om Syncura Mechelen verder op de kaart te kunnen zetten.” zegt trotse Branch Director Nele Hens.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo