Professionele syndicus Syncura heropent kantoor in Brussel

  BE   8 oktober 2018 Bron: Syncura
Professionele syndicus Syncura heropent kantoor in Brussel
Op donderdag 4 oktober heropenden de deuren van het kantoor in Brussel van Syncura, de meest toonaangevende syndicus van Vlaanderen en Brussel. Naar aanleiding van de nieuwe wet op de mede-eigendom, die van start gaat op 1 januari 2019, bracht Minister van Justitie een bezoek aan het vernieuwde kantoor.

Heropening kantoor Brussel

Een tijdje geleden besliste het management van Syncura om het kantoor in Brussel onder handen te nemen. Deze plannen gingen gepaard met de ambitie om de grootste syndicus van Brussel te worden. Om deze ambitie te verwezenlijken zochten ze versterking en breidde hun team aanzienlijk uit. Ervaren syndici en minutieuze boekhouders zorgen voor het zorgeloos beheer van uw mede-eigendom in de regio van Brussel.
Syncura Brussel kondigde tijdens de heropening een tweede kantoor te openen in Brussel in het voorjaar van 2020.

Minister van Justitie Koen Geens

Maandag 2 juli werd de hervorming van de mede-eigendom gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Deze nieuwe wet zal op 1 januari 2019 inwerktreden. Na de bekenmaking van de nieuwe wet mocht Minister van Justitie Koen Geens niet ontbreken op de feestelijke heropening van het kantoor in Brussel van syndicus Syncura. Hij kwam tijdens de heropening spreken over deze nieuwe wet. Wat er onder andere verandert is dat de meerderheden bij beslissingen op de Algemene Vergadering van Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) worden versoepeld. Koen Geens wenste Syncura heel veel succes met de inname van de Brusselse syndicmarkt.

Professionele syndicus Syncura heropent kantoor in Brussel met Minister van Justitie Koen Geens

Syncura, meest toonaangevende syndicus van Vlaanderen en Brussel

Initieel gestart in Oudenaarde, bedient professionele syndicus Syncura haar klanten vanuit elf kantoren verspreid over het Vlaamse landschap en Brussel (Aalst, Antwerpen, Brussel, Deinze, Gent, Knokke, Kortrijk, Leuven, Oostende, Oudenaarde, Ronse en Mechelen).
Met meer dan 30 jaar ervaring en een portefeuille van ruim 20 000 privatieven (appartementsgebouwen, industrieterreinen, parkeergarages, winkelcentra, studentenkamers, assistentiewoningen...) en meer dan 1000 VME’s – wordt Syncura gezien als de toonaangevende speler in de markt.
Met de nieuwe wet op de mede-eigendom die van start gaat op 1 januari 2019 is de professionaliteit en efficiëntie van syndicus Syncura van groot belang. Dankzij haar vakkennis, de permanente opvolging van de mede-eigendommen en de gedigitaliseerde administratie is Syncura uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de syndicmarkt. Syncura biedt een oplossing op maat van elke mede-eigendom en neemt het administratief, financieel, technisch, contract- en schadebeheer voor haar rekening.

Wonen, werken, winkelen, ontspannen. De vastgoedprojecten van de toekomst bieden ruimte aan een aantal van deze facetten of zelfs aan allemaal tegelijk. De ruimte zal optimaal benut worden en tegemoetkomen aan verschillende dagdagelijkse behoeftes. Niet alleen de gebouwen zullen hierdoor complexere vormen aannemen, ook de eigenaars en gebruikers zullen een groep vormen met zeer diverse profielen en noden. Syncura is met haar meer dan 75 gekwalificeerde medewerkers een partner met de nodige knowhow en operationele slagkracht voor het beheer van deze projecten. Samen met haar zusterbedrijven biedt Syncura een unieke combinatie van ervaring in zowel residentieel als commercieel vastgoed, schaalvoordelen en operationele flexibiliteit.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo