Interieur

Grensverleggende kantoorverlichting van Sylvania

Sylvania presenteert Rubico, de nieuwe kantoorverlichting die voldoet aan de behoeften van architecten, adviesbureaus en aannemers. Rubico is een allesomvattende waaier aan modulaire inbouwarmaturen. Met deze nieuwe reeks, als aanvulling op de bestaande reeksen voor kantoortoepassingen, bestrijkt het Sylvania-portfolio nu alle facetten van werkplekverlichting. En zoals bij alle Sylvania armaturen, staat Rubico voor hoge prestaties, eenvoudige installatie en competitieve prijzen.

De Rubico-reeks inbouwarmaturen (600x600mm en 1200x300mm) verlegt de grenzen in prestaties en efficiëntie met een LOR tot 89 procent (Rubico T5 2 x 24W met centraal optiek en opalen zijvleugels). Voor elke toepassing biedt Rubico een oplossing dankzij de brede waaier aan T5-lampvermogens en een keuze uit drie anti-verblindingsoptieken: Micro Prismatische Optiek (MPO) met opalen zijvleugels, centraal optiek met opalen zijvleugels of centraal optiek met geperforeerde zijvleugels. Krachtige prestaties worden bovendien gekoppeld aan bruikbaarheid: dun profiel, eenvoudige installatie en eenvoudige lampwissel.

De technologie en het algehele design van Rubico-armaturen geven een nieuwe dimensie aan het begrip ‘indirecte verlichting’. De MPO-versie biedt een hoog visueel comfort in combinatie met hoge prestaties. Indien hogere verlichtingsniveaus vereist zijn op het werkvlak in combinatie met een goed visueel comfort biedt Rubico versies met centraal optiek en opalen of geperforeerde zijvleugels.

Rubico wordt standaard aangeboden met elektronische of DALI-dimbare ballast, in nooduitvoeringen of DALI-dim nooduitvoeringen. Alle Rubico-versies voldoen aan BS EN 12464-1 (2011). De versies met opalen en geperforeerde zijvleugels hebben een centraal optiek met COSS 1595-technologie van Sylvania voor hoge prestaties, minimale verblinding en 98 procent reflectiviteit.

“De belangrijkste kenmerken van de Sylvania-producten zijn hoge prestaties, gemakkelijke installatie en een concurrerende prijs”, zegt Mark King, Senior Strategic Business Unit Manager bij Havells Sylvania. “Rubico is het perfecte voorbeeld van deze filosofie. Nu de Sylvania-lijn compleet is, bieden we klanten het allerbeste in kantoorverlichting.”

Rubico is ideaal voor toepassing in vergaderruimtes, kantoren, verkeerszones, balies, en met name de MPO-uitvoering is perfect in behandelruimtes van tandartsen, oogartsen, schoonheidsspecialisten etc.

Ook interessant