Buitenschrijnwerk

Gratis vergelijksadvies voor jouw renovatieplannen of nieuwbouw

Gratis vergelijksadvies voor jouw renovatieplannen of nieuwbouw
offertes-ramen-en-deuren.be
Bouwen of renoveren kan heel wat stress met zich meebrengen! Financiële keuzes maken, leveringen die niet tijdig gebeuren, ontelbare voorstellen vergelijken, ... Je kan maar best alles proberen om die stress te verlichten. Met gratis vergelijkingsadvies hoef je alvast niet te zoeken naar de beste prijs/kwaliteit. Je krijgt namelijk meteen de beste offertes te zien. Je spaart er flink wat tijd en geld mee uit!

Vergelijken is tot 40% besparen

In sommige markten is er een overaanbod aan leveranciers. Hierdoor is het moeilijk om te vergelijken en om de beste deals te vinden. Als je bij jouw nieuwbouw of renovatie op zoek bent naar ramen en deuren, zal je dat zeker gemerkt hebben. Er is een overaanbod in deze sector, waardoor er wel interessante deals te vinden zijn. Prijzen en service verschillen enorm tussen de verschillende leveranciers. Een handige website is dan offertes-ramen-en-deuren.be. Via deze website ontvang je supersnel enkele van de interessantste deals die momenteel beschikbaar zijn op de markt.

Wees slim en geniet van een extra premie

Investeer je in ramen met hoogrendementsglas dan heb je een dubbel voordeel. Je verlaagt automatisch jouw energiefactuur door de thermische kwaliteiten van het glas en je krijgt een premie van 12 tot 15 euro per m² van jouw netbeheerder. Als je bijkomend ook je muren laat isoleren (gevel of spouwmuur) wordt de premie verviervoudigd!
Om recht te hebben op de premies dien je wel met een erkende aannemer te werken.
Hier vind je alvast een erkende en uitstekende aannemer voor spouwmuurisolatie.

Gratis vergelijksadvies voor jouw renovatieplannen of nieuwbouw
offertes-ramen-en-deuren.be

Materialen kiezen

De keuze van jouw ramen en deuren geeft direct de sfeer en gezelligheid van jouw woning weer. Ze reflecteren het karakter van hun inwoners. Hier alvast wat advies:

PVC
De combinatie van onderhoudsgemak en een aantrekkelijke prijs maakt PVC tot het populairste materiaal voor ramen en deuren bij de Belgen. PVC is veilig, een goede isolator en gemakkelijk te herstellen.

Aluminium
Aluminium ramen en deuren zijn sierlijk en robuust. Ze kosten wel iets meer dan hun PVC varianten. Aluminium is niet elektrostatisch en trekt dan ook geen vuil of stof aan. 100% recycleerbaar.

Hout
Ramen en deuren werden vroeger steeds uit hout gemaakt. Door zijn warm karakter is hout nog steeds onmisbaar in bepaalde interieurs. Hout heeft wel wat meer onderhoud nodig, maar kan je anderzijds blijven vernieuwen door het een nieuw kleurtje te geven.

Gratis vergelijksadvies voor jouw renovatieplannen of nieuwbouw
offertes-ramen-en-deuren.be

Verlies geen tijd en geen geld!

Vraag bij offertes-ramen-en-deuren.be de beste deals van dit moment en verlies geen kostbare tijd. Wij vonden het een fijne manier om snel geholpen te worden en enkele interessante aanbiedingen te krijgen. Een aanrader!

Ook interessant