Duurzaam Bouwen

Gratis advies voor Limburgse bouwers en verbouwers

Gelukkig sta je er in Limburg niet alleen voor. Tijdens de campagne ‘Een Limburger bouwt met advies’ kan je in het Centrum Duurzaam Bouwen terecht met al je vragen over premies, energiezuinig bouwen, verschillende materialen, enz. Bovendien helemaal gratis! Na een bezoek aan deze campagne ruimen de vragen ongetwijfeld plaats voor glasheldere antwoorden.

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 november wordt het hele Limburgse arsenaal aan informatie, kennis en ondersteuning gebundeld in het Centrum Duurzaam Bouwen in Zolder. Van 9 tot 17 uur verschaffen de verschillende adviseurs duidelijke uitleg over energiebesparing, premies, opleidingen, bouwteams, planscreenings, en zo veel meer. Bovendien kan je je kennis omtrent duurzaam bouwen bijschaven in de permanente tentoonstelling van CeDuBo.

Glasheldere antwoorden is niet enige waarmee je huiswaarts keert na een bezoek aan deze campagne. Iedere bouwer krijgt bovendien een chequeboek met kortingsbonnen ter waarde van meer dan € 1000. Deze bonnen zijn al een stap op weg voor de aankoop van isolatie, een zonneboiler, een hoogrendementsketel, … Energiezuinig bouwen in Limburg wordt op die manier wel heel aantrekkelijk!

Deze campagne ‘Een Limburger bouwt met advies’ is een initiatief van Provincie Limburg, Centrum Duurzaam Bouwen, Interelectra, Qualibouw, De Federale, Luminus en ODE Vlaanderen.


Wanneer: Van woensdag 3 tot en met 6 november 2005
Tussen 9u. en 17u.
Prijs: Gratis

Centrum Duurzaam Bouwen
Marktplein 7
3550 Heusden-Zolder
011 / 51 70 51
info@centrumduurzaambouwen.be
www.cedubo.be