Bedrijfsnieuws

Gloednieuwe Ebema Stone&Style inspiratietuin in Grobbendonk

Gloednieuwe Ebema Stone&Style inspiratietuin in Grobbendonk
Ebema_Stone&Style, toonaangevend Belgisch producent van hoogwaardige betonmaterialen voor tuin, terras, inrit en woning, opent op zondag 1 oktober 2023 zijn nieuwste inspiratietuin in Grobbendonk. De Ebema_Stone&Style Expo Eco & XL biedt bezoekers een mooie showcase van innovatieve materialen, waaronder het Extra Large-gamma met de grootformaat Smooth-tegels en de Eurodal Residential-vloerplaten. Je vindt er ook een breed aanbod aan waterdoorlatende tegels uit het Eco Solutions-gamma, die zorgen voor een efficiënte infiltratie van hemelwater, én een selectie van Smooth Objects-zitelementen in prefabbeton.

De Ebema_Stone&Style Expo Eco & XL is de ideale inspiratieplek voor tuinarchitecten, landschapsontwerpers, tuinaannemers en iedere particulier met interesse in hoogwaardige bestratingsmaterialen en ecologische oplossingen. In een inspirerende buitenomgeving met groene accenten ontdekken bezoekers stijlvolle toepassingen van de nieuwste producten van Ebema_Stone&Style. De expo bevindt zich in een rustgevend kader op zo’n vijf minuten rijden van afrit 20 (Herentals West, Grobbendonk) van de E313 tussen Antwerpen en Hasselt. Met de afsprakenplanner boek je vlot een overlegmoment met een Ebema_Stone&Style-medewerker, om jouw tuinproject te bespreken.

Gloednieuwe Ebema Stone&Style inspiratietuin in Grobbendonk

Blikvangers van de Ebema_Stone&Style Expo Eco & XL:

  1. XL-gamma in fluweelzacht beton: De Expo Eco & XL in Grobbendonk biedt een uitgebreid aanbod aan grootformaat Smooth-tegels. Deze tegels tot 2x2 meter zijn ideaal voor wie op zoek is naar een moderne, strakke uitstraling voor een terras, zwevende trap of tuinpad. Bezoekers kunnen de verschillende kleuren, formaten en modellen van het Smooth-gamma ontdekken en ervaren hoe ze kunnen worden toegepast in diverse ontwerpen.

  2. Eurodal Residential-vloerplaten: in de Expotuin vind je ook de Eurodal Residential-vloerplaten, die uitblinken in robuustheid en esthetiek. Deze vloerplaten met formaat 2x2 meter zijn geschikt voor alle residentiële projecten. Ze bieden een strakke, industriële uitstraling voor inritten, trappen en terrassen.

  3. Eco Solutions-gamma: Ebema_Stone&Style is trots op zijn inzet voor duurzaamheid en milieubewuste oplossingen. In de Expo Eco & XL worden de waterpasserende materialen uit het Eco Solutions-gamma gedemonstreerd. Deze innovatieve materialen dragen bij aan het verminderen van wateroverlast en zorgen voor infiltratie, waarbij het regenwater op een natuurlijke wijze ter plekke in de grond kan sijpelen.

  4. Smooth Objects-zitelementen: Ebema_Stone&Style staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. De Smooth Objects-zitelementen vormen hierop geen uitzondering. Ontwikkeld met oog voor detail en duurzaamheid, doorstaan deze zitelementen de tand des tijds en bieden ze een esthetische meerwaarde aan elke buitenruimte.

  5. Ebema_Stone&Style-stalenrekken: in de Expotuin ontdekken de bezoekers ook alle stalenrekken van het Ebema_Stone&Style-gamma.

Naast de Eco Solutions en het XL-assortiment vinden ze er dus ook een staalkaart van het uitgebreide S&S-totaalgamma.

Gloednieuwe Ebema Stone&Style inspiratietuin in Grobbendonk

Openingsmoment

Op zondag 1 oktober viert Ebema de opening van de Expo Eco & XL met een publieksopening. Tussen 10 uur en 17 uur is iedereen welkom om de inspiratietuin te bezichtigen. De Ebema_Stone&Style-vertegenwoordigers staan klaar om advies te geven bij tuinprojecten. Er zijn ook hapjes en drankjes voorzien, en voor de kinderen is er animatie. Meer nog: bezoekers met een concreet tuinproject ontvangen een kortingbon voor de bestelling van hun Ebema_Stone&Style-materialen. Een leuke dag in het teken van mooie en toekomstgerichte tuinen!

Ook interessant