Dossier Batibouw 2012

Gezond infrarood- en zonlicht uit de badkamermuur

3 januari 2012 Bron: Phibo Press
Gezond infrarood- en zonlicht uit de badkamermuur
Sunshower introduceert op Batibouw 2012 een nieuw doucheproduct voor mensen die van mooi design houden en graag vitaal door het leven gaan. Na de succesvolle lancering van de Sunshower Combi, is de Sunshower Deluxe Health de nieuwste in de productrange. Dit stijlvolle Ďfull bodyí apparaat met zowel infrarood- als zonlichtlampen, kan esthetisch in de douche ingebouwd worden. Het product is in verschillende hoogwaardige materialen verkrijgbaar, waaronder aluminium, RVS, messing en chroom. De Sunshower Deluxe Health is uitermate geschikt voor mensen die van luxe houden en tijd willen besparen, maar bovenal geÔnteresseerd zijn in de voordelen van infrarood licht, verantwoord zonnen en het op peil houden van het vitamine D-niveau.

Gezond infrarood- en zonlicht

De Sunshower Deluxe Health is een aantrekkelijk inbouwmodel dat de heilzame voordelen biedt van infrarood- en zonlicht. De korte golf infrarood lampen dringen diep in de huid door. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar stimuleert ook de bloedsomloop, heeft een helende werking op spieren en gewrichten en werkt pijnverlichtend. Daarnaast is het dankzij de ingebouwde UV-lampen gemakkelijk om regelmatig korte momenten aan zonlicht blootgesteld te worden. Dit komt ten goede van het vitamine D-gehalte. Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig, kortstondig gebruik van de Sunshower het vitamine D niveau verdubbelt. Een juiste dosering is goed voor de botten en de natuurlijke weerstand. Bovendien is Sunshower ontwikkeld volgens de richtlijnen omtrent verstandig zonnen.

Mooi, makkelijk en betaalbaar

Het apparaat kan worden ingebouwd in een voorzetwand van 20cm diep. De Sunshower Deluxe Health is zodoende mooi en relatief gemakkelijk in te bouwen in een bestaande of nieuwe douche. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft voor beide lamptypes een maximale instelbare tijd, waardoor oververhitting of zonnebrand voorkomen kunnen worden. De Sunshower Deluxe Health is tevens heel zuinig in energieverbruik. Een sessie van 10 minuten op volle intensiteit kost niet meer dan 3 eurocent. Tot slot is de aanschafprijs van dit nieuwste inbouwmodel toegankelijker gemaakt.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo