Interieur

Geslaagde najaarseditie voor DECOoh!

De organisatoren blikken tevreden terug op een geslaagde vakbeurs. Het bezoekersaantal stabiliseert met een totaal van 10.562 bezoekers. Over de hele lijn worden positieve signalen opgevangen. DECOoh! kijkt dan ook vol verwachting naar de voorjaarseditie van februari 2012.

De exposanten vonden duidelijk de weg naar de verrassende vakbeurs voor binnen- en buitendecoratie. Er werd een mooie stijging van het aantal vierkante meter genoteerd. Ook de invulling was zeker de moeite van een bezoek waard; standhouders hadden zich heel wat moeite getroost om picobello voor de dag te komen met aantrekkelijke en innovatieve collecties. Inspanningen die volop werden gewaardeerd door de bezoekers.

Positieve commentaren waren er voor de initiatieven op Inspirations Square: meerdere exposities, een kijk op de Innovation Awards en de prachtige kersttafels in het kader van de DECOoh! Flower Award. Ook schouderklopjes voor de waardig gepresenteerde In Memoriam-kamers én de gesmaakte presentaties op het demoplatform.

Anabel Casimiro, project manager van DECOoh!: ‘We zijn redelijk tevreden over de opkomst, maar zonder twijfel ook over de vele bemoedigende reacties. Een bevestiging dat we op de goede weg zijn.’
Zoals gewoonlijk was de topdag ook deze keer de zondag, op de voet gevolgd door maandag. Traditioneel zijn dins- en woensdag de iets rustiger dagen, met als voordeel dat het dan weer extra comfortabel kiezen en kopen is.



De voorbereidingen voor de voorjaarseditie zijn ondertussen alweer van start gegaan. Ook deze keer staan er weer heel wat nieuwe initiatieven op stapel. Daar verneemt u ten gepaste tijde alles over.
‘We leggen onze exposanten en gasten graag in de watten. Een bezoek aan DECOoh! moet absoluut de moeite waard zijn’, aldus nog de kersverse project manager.

De volgende DECOoh! loopt in Brussels Expo van zondag 5 februari tot en met woensdag 8 februari 2012. Casimiro glimlacht: ‘Noteert u dat alvast in uw agenda?’

Ook interessant