Interieur

DECOoh! Connoisseurs poll 3: tussen romantisch en robuust

Zopas werd de derde DECOoh! Connoisseurs poll afgesloten. 316 decoratieprofessionals gaven hun mening over de nieuwigheden die DECOoh! exposanten online voorstelden. De ‘vaas met kraag’ van Haweka en de bedlinnencollectie ‘Millie Pale Pink’ van VHS Interior Decorations haalden de hoogste scores.
In elke Connoisseurs poll onderwerpen exposanten van de vakbeurs DECOoh! hun nieuwigheden aan het oordeel van decoratieprofessionals uit België, Nederland en Frankrijk. Zij kennen voor de geselecteerde artikelen telkens een beoordeling van het design en van de voorgestelde verkoopprijs toe.

De jongste poll bracht een selectie van tien erg uiteenlopende artikelen, van een boodschappentas in koehuid tot themawenskaarten en aluinwater. De producten die zowel voor hun design als voor de verkoopprijs de hoogste scores haalden, zijn een collectie van handgeblazen, opake vazen met kraag uit de Rasteli-collectie van Haweka en de bedwarecollectie voor jonge meisjes ‘Millie Pale Pink’, die in ons land wordt verdeeld door VHS Interior Decorations.
Staan beide artikelen in de twee taalversies van de poll afgetekend aan de leiding, dan is er toch een markant verschil tussen het ‘stemgedrag’ van Nederlandstalige en Franstalige deelnemers. Terwijl in het noorden de voorkeur duidelijk ging naar de vazenset van Haweka, waren de

deelnemers uit het zuiden van het land meer gecharmeerd door de onvervalste vintageromantiek van de Millie-collectie.