Algemeen

DECOoh! -bezoekers zijn winnaars!

De spreekwoordelijke onschuldige hand was onlangs aan het werk bij DECOoh!, de verrassende vakbeurs voor binnen- en buitendecoratie. Uit de lange lijst beursbezoekers die zich vooraf hadden geregistreerd, werden 15 namen gehaald. Gelukkige winnaars die eerstdaags hun prijs in de bus krijgen: een Bongo-bon Gastronomie of Hippe Hotels.

De organisatoren willen bezoekers aanzetten zich vóór hun bezoek al online te registreren. Dat spaart heel wat kostbare tijd aan de ingang. Tijd die veel nuttiger besteed kan worden bij de exposanten in één van de DECOoh!-hallen op Brussels Expo. En zeg nu zelf, de kans om daarbij nog een leuk extraatje te winnen, is toch mooi meegenomen?

De winnaars die we belden, waren alvast enthousiast! Eén voor één blij met hun prijs en bovendien erg tevreden over de voorbije editie van de beurs. Zo ook Marleen Willems van Het Sfeerhuys in Turnhout: ‘DECOoh! is een aangename beurs waar altijd wel nieuwe dingen te ontdekken zijn. Nuttig ook, want ik vind er alle leveranciers terug bij wie ik mijn bestellingen wil plaatsen.’

Intensief inkopen is eveneens de boodschap van Plantencentrum Princenbosch uit het Nederlandse Gilze: ‘Twee keer per jaar reserveren we een hele dag in onze agenda voor DECOoh!. Samen met onze bezoeken aan de huisbeurzen van enkele grote leveranciers en aan de beurs in Parijs, is het aanbod op DECOoh! niet te missen.’

De overige winnaars van een Bongo-bon zijn: Au Gré du Vent (Beuzet), Dépôt-Design (Brussel), Bloemen- en Tuincentrum Sampermans (Nieuwerkerken), Bloemsierkunstenaar Tomas De Bruyne (Ruddervoorde), Bomberna Garden Center (Maldegem), Coin Fleuri (Knokke), Gaverzicht (Deerlijk), Couleur-Fleurs (Le Mans – FR), Côté Jardin (Metz – FR), Arte Viva Fleuriste (Luxembourg – LU), Oktober in Huis (Eindhoven – NL), Puur Basic (Sint-Oedenrode – NL) en De Lelie (Wezep).
Build for Life