Interieur

DECOoh! is helemaal volgeboekt

Exposanten, designers en bezoekers ontmoeten elkaar tijdens de volgende DECOoh!, van 4 t.e.m. 7 september as. in Brussels Expo. De organisatoren durven nu al te spreken over een bijzonder positieve editie; alle standen in paleizen 3, 4 en 5 zijn uitverkocht! Kwantiteit is natuurlijk belangrijk, maar ook met de kwaliteit van het aanbod kan enthousiast worden uitgepakt. Naast de vele vertrouwde standhouders verwelkomt DECOoh! heel wat nieuwe exposanten in decoratie, flowers en outdoor.

Een bezoek aan DECOoh! loont de moeite. De exposanten tonen er talrijke nieuwigheden én ook organisatoren en partners hebben zich geen moeite gespaard om nieuwe initiatieven te lanceren. Lees even mee …

Inspirations Square is het kloppende hart van DECOoh!

In een winterbos is het aangenaam vertoeven, omringd door de flora die vermaard fleuriste Lieve Buysse er plantte.
Ontdek de nieuwste wintersferen voor binnen en buiten in de themakamers. Geen gewone ‘kamers’, maar nestkastjes op mensenmaat waar exposanten D & M Depot, Serax-Maison d’Être en Jolipa hun inspiratie botvieren. De vier stijlen - Craft, Color, Contemporary en Mistery - worden er op originele wijze in praktijk gebracht.

Zeg dat Lisa White het gezegd heeft: de periode rond de jaarwisseling zal rijk aan kleuren, structuren, dessins en ideeën zijn! Hét moment dus voor verrassende creaties. Haar trends in horticultuur worden tentoongesteld in een interpretatie door jonge floristen die een opleiding genoten aan Florademy.
Vijf nieuwe ontwerpen van evenveel designers. DECOoh! rolt de rode loper uit voor Dominique Mosseray met Dominik, Gerda De Ceukelaire met Lore, Caroline Dobbs met Orion, Hanneke Frankema met haar Candle objecten en Luc Vincent met Bloom.
De tentoonstelling DIY/T! wordt didactisch gepresenteerd door Siegrid Demyttenaere. De werkstukken die er worden getoond zijn het resultaat van de samenwerking tussen jonge designers en ervaren vaklui.

Jules Wabbes is vertegenwoordiger van het Belgisch design in de jaren ’60 en ’70. Zijn creaties met simpele vormen en een tijdloze elegantie genieten internationale faam. Een primeur voor DECOoh!

Tien jonge fleuristen dingen met hun gedecoreerde kersttafel mee naar de DECOoh! Trophy. Geert Pattyn en Herman Van Dionant zetelen in de jury.

Een platform vol ervaringen in paleis 5!

Op het nieuwe demonstratieplatform staat de interactie tussen exposanten en bezoekers centraal. Tijdens diverse demo’s en presentaties worden bezoekers actief betrokken bij het hele beursgebeuren. Voor de exposanten is dit dan weer het ideale podium om de aandacht van het publiek te winnen.
Ook in paleis 5: ‘In Memoriam’, een initiatief gewijd aan rouwbloemstukken. Meesterbinders Franky Bollingh en Michaël Schyns presenteren er in de intieme beslotenheid van de rouwkamer een mooie selectie van urne- en grafarrangementen.

De verrassende collecties van de nieuwe exposanten zijn een aanwinst voor de beurs. Naast de nieuwe gezichten op vlak van decoratie, krijgt DECOoh! deze keer ook gasten gespecialiseerd in outdoor over de vloer. In paleis 5 wordt outdoor living dan ook extra in het zonnetje gezet!