Badkamers

Gepersonaliseerde wandbekleding voor je badkamer

Droom je van een trendy douche met muren zonder voegen in moderne kleurtjes? Wil je in de douche een wand met de foto van je kinderen, je favoriete strand of je lievelingsacteur? Het kan allemaal met PanElle van Duscholux. Een origineel designconcept dat iedere badkamer in een mum van tijd omtovert in een fraai stijlpareltje.

PanElle bestaat uit standaard of op maat gesneden panelen in veel kleurtjes en designs. Deze bekledingspanelen zijn 100 % waterresistent, krasvast en kunnen op eenvoudige wijze gemonteerd worden. Dankzij de speciale hoogglans coating blijft het oppervlak mooi helder, ook bij intensief gebruik.

Gepersonaliseerde wandbekleding voor je badkamer

PanElle is niet alleen mooi, de panelen zijn ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. PanElle wordt geplaatst met een minimum aan voegen en is bestand tegen schuring (bvb. door mikrovezeldoekjes) en reinigingsmiddelen. Bovendien zijn deze panelen in alle maten, alle ralkleuren of met je eigen ontwerp realiseerbaar! Kortom met PanElle krijgt je wandbekleding een uniek persoonlijk tintje!

Gepersonaliseerde wandbekleding voor je badkamer

Ook interessant