Genieten van trendy wonen aan het water in Willebroek

  BE   11 februari 2014 Bron: Oserieux
Wonen aan het water, dat betekent genieten van een prachtig uitzicht in een rustige omgeving. Het allernieuwste woonproject van Durabrik in het Antwerpse Willebroek heeft het allemaal: water, rust en de nabijheid van een stad. Dit hedendaags woonproject, dat bestaat uit 14 woningen en 19 appartementen, bevindt zich niet alleen net aan het zeekanaal Brussel-Schelde maar ook in een doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid. Het ligt daarnaast in het levendige Willebroek en via de A12 ben je snel in Antwerpen, Brussel en Mechelen. Een ideale woonplaats voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen en voor pendelaars.

De woningen en appartementen krijgen een tijdloos, modern karakter en uitzicht en werden zo ingeplant dat elke woning of appartement zo veel mogelijk zonlicht binnen krijgt. De energiezuinige huizen hebben drie of vier slaapkamers, een open keuken, ruime woonkamer en badkamer die geÔntegreerd zijn in een zo optimaal en praktisch mogelijke indeling voor een efficiŽnt gebruik van de ruimte.

Architect Johny Cottreel: ďDe huizen staan in een rustige woonbuurt, op wandelafstand van het kanaal. Je kan vanuit de verkaveling makkelijk te voet of met de fiets naar het jaagpad. Ook de wijk zelf heeft veel groen. De landelijke omgeving hebben we ook laten doorlopen in de mooie tuin van de huizen. Achter de woningen komt een paadje, zodat ook de gesloten bebouwingen langs de tuin toegankelijk zullen zijn met de fiets of te voet. ď

Genieten van trendy wonen aan het water in Willebroek

De appartementen van residentie Vredesbrug sluiten qua stijl en materialen perfect aan bij het hedendaags karakter van de huizen en krijgen veel licht binnen dankzij hun gunstige zuidwestoriŽntatie. Daarnaast huizen ze in de leuke omgeving aan het kanaal. Het gebouw bevat 6 appartementen met 1 slaapkamer, 6 met 2 slaapkamers en 7 met drie slaapkamers. Ieder appartement biedt van op het ruime terras of balkom een schitterende uitkijk over het water en ook vanuit de woonkamer kunnen bewoners elke dag opnieuw genieten van de rust van het kabbelende water. Bewoners van het gelijkvloers hebben een privťtuintje met rechtstreekse toegang naar de wandel- en fietspaden langs het water.

Groen Willebroek

Willebroek is een dynamische, levendige gemeente die op 20 km van zowel Antwerpen als Brussel ligt; ideaal voor woon-werkverkeer naar Brussel of Antwerpen. In de dorpskern vind je scholen, winkels, jeugdbewegingen, culturele en sportieve activiteiten,Ö een droomomgeving voor gezinnen.

Wil u zelf een kijkje op de werf nemen? Op zaterdag 15 februari geeft het Durabrik team u graag een rondleiding ter plaatse.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo