Dossier Batibouw

Durabrik Life, een droomhuis in 4 maanden tijd

  BE   31 januari 2013 Bron: Durabrik
Het idee van de Belg met de baksteen in de maag staat vandaag nog steeds als een huis. Iedereen heeft zo zijn eigen versie van hoe een droomhuis eruitziet, maar niet iedereen heeft evenveel zin in de hele poespas die bij een nieuwbouw komt kijken.
Met Durabrik Life is er nu een totaalconcept dat het beste van twee werelden biedt: alle voordelen van nieuwbouw, maar zonder de stress van een bouwproces dat je zelf in goede banen moet leiden. Durabrik zorgt voor de praktische, bouwtechnische kant, zodat de bewoners zich met de leuke aspecten van het bouwen kunnen bezighouden. Om de woning in te richten volgens de wensen en dromen van de klanten en de huizen zo te bouwen dat ze in de toekomst veranderbaar zijn, helpen ervaren interieurspecialisten om woonplannen tot leven te brengen.

Tijd is van essentieel belang. De meeste huizen worden tot en met de ruwbouw op voorhand gebouwd, wat de klant de gelegenheid geeft die vervelende bouwperikelen te ontlopen, ze over te laten aan experten en meteen te starten met ‘the fun part’: zelf kiezen en ontwerpen. Dat doen ze samen met de eigen binnenhuisarchitecten van Durabrik. De indeling kan worden aangepast en ook de afwerking gebeurt volledig op maat. De bouwonderneming verbindt zich ertoe te werken met de nieuwste technieken waardoor het huis naar de toekomst toe nog aanpasbaar is. Op vier maanden tijd is de droomwoning dan instapklaar. Geen saaie wijk met dezelfde huizen, nee, bij Durabrik werken ze aan volledig geďntegreerde projecten die een mooi geheel vormen.

Van een keukenindeling met snufjes waar amateur-koks van gaan watertanden tot een ‘motorvriendelijke garage’, met een aparte parkeerruimte, speciale opbergvakken en zelfs plaats om een motorpak op te hangen. Met slimme woonoplossingen speelt Durabrik Life in op de specifieke behoeften van de bouwers, die het volledige bouwproces met een gerust hart aan Durabrik kunnen overlaten. Op die manier kunnen zij snel en zonder stress genieten van alle voordelen van nieuwbouw, met de garantie op een kwaliteitsvolle service en een vlotte opvolging door een team van experts.

Kortom, Durabrik life levert je het beste van 2 werelden: je verwerft je eigen woning zonder de gekende bouwperikelen van nieuwbouw, maar wel met de voordelen ervan. Je woning wordt gebouwd met de nieuwste technieken, het interieur is volgens jouw wensen en dit zonder de altijd opduikende verrassingen van een renovatie van een bestaande woning. Je woning is echter even snel beschikbaar.

Maak kennis met Durabrik Life op Batibouw 2013, Paleis 8, stand 8212


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo