Keukens

Geen vuiltje aan de keukenlucht

Geen vuiltje aan de keukenlucht
Mythos Air Hub Plafond, rvs/wit glas. Prijs: €3.145,88 incl. BTW.
Een gezond hart draagt bij aan een gezond lichaam. En dat geldt evengoed voor onze woning waar de keuken als middelpunt het reilen en zeilen van ons leven beïnvloedt. Het is de plek in huis waar we steeds samenkomen en -leven en waar we het meeste tijd spenderen. De keuken een gezonde omgeving houden is dan ook essentieel. Daarom lanceert Franke de Mythos Air Hub-dampkap: een knap staaltje technologie die niet alleen functioneert als afzuigkap maar ook de lucht zuivert van allergenen, stof en bacteriën. Adem dus gerust even diep in en uit want de lucht in je keuken was nog nooit zo fris en gezond.

Geen vuiltje aan de keukenlucht
Mythos Air Hub Verticaal, zwart glas. Prijs: €1.935,79 incl. BTW.

Je hart (ver)luchten

Waar een klassieke dampkap enkel komaf maakt met dampen en ongemakkelijke kookgeuren, gaat de Mythos Air Hub-dampkap een stapje verder. Uitgerust met twee aparte luchtstromen en evenveel desinfecterende ultravioletlampen filtert de Air Hub zonder moeite de vuiltjes uit de lucht. Het hoogtechnologische reinigingssysteem verwijdert zo goed als 99,99% van de bacteriën en virussen, bovendien zonder milieuvervuilende stoffen uit te stoten – een gezonde win-win voor mens en omgeving.

Geen vuiltje aan de keukenlucht
Mythos Air Hub T-vorm, zwart mat. Prijs: €1.633,29 incl. BTW.

Designfilter

De gebruiksvriendelijkheid van het model wordt gegarandeerd door het compacte bedieningssysteem dat steeds handig in gebruik is: zet het systeem aan wanneer je wil, zolang je wil. Bovendien zorgt de geïntegreerde Sound Pro-ventilator ervoor dat alles in een gezellige stilte verloopt, zonder storende geluiden. Als kers op de taart imponeert Franke zoals steeds met een strak design in de drie verschillende uitvoeringen: als wand- of T-model of als ingebouwde afzuigkap in het plafond biedt de Air Hub-dampkap voor iedere keuken wat wils.

Ook interessant