Muurbekleding

Geef je muren een unieke look

Geef je muren een unieke look
Bij het opknappen van jouw woning is het een goed idee om ook zeker aan de muren te denken, een interessante optie voor de muren is structuurverf . Structuurverf is de manier om de muren een frisse nieuwe en moderne look te geven. Door met structuurverf te schilderen creëer je niet alleen een unieke look, je creëert ook een gevoel van diepte en een gaaf 3D effect. En het opknappen van je woning door deze te schilderen hoeft helemaal niet duur te zijn, door actief op zoek te gaan naar online verf aanbieding kun jij eenvoudig en goedkoop jouw woning renoveren!

Wat is Structuurverf?

Structuurverf: Wat is dat eigenlijk? Structuurverf is een type verf waaraan een textuur is toegevoegd, meestal in de vorm van zandkorrels. Deze textuur geeft je muur een driedimensionaal effect, waardoor de muur een uniek en aantrekkelijk uiterlijk krijgt. Het is een fantastische manier om je muren op te frissen en een beetje persoonlijkheid en flair aan je ruimte toe te voegen. En het goede nieuws is, structuurverf is in elke lichte kleur verkrijgbaar, hierdoor heb je eindeloos veel mogelijkheden om een tint structuurverf te kiezen die bij jou past!

Hoe breng je structuurverf aan

Het aanbrengen van structuurverf is een proces dat wat meer aandacht vereist dan het aanbrengen van gewone verf, maar het resultaat is de extra inspanning zeker waard.

Stap1: Begin met het schoonmaken en voorbereiden van je muren zoals je normaal zou doen voordat je gaat schilderen. Breng schilderstape aan op de plaatsen die je niet wilt schilderen en maak de muren stof en vetvrij met een verfreiniger.

Stap 2: Breng vervolgens een voorstrijk aan op de muur, zo zorg je ervoor dat de hechting tussen de muur en het structuurverf optimaal is.

Stap3: Als de voorstrijk op de muur zit kun je de structuurverf zelf aanbrengen, dit doe je met een structuurroller, dit is een speciale roller die meehelpt met het krijgen van een optimale structuur op de muren! Laat de verf vervolgens volledig drogen en geniet van je nieuwe unieke muren!

Het opknappen van je woning

Door je muren een nieuwe en unieke tint en structuur te geven met structuurverf heb je je woning maar stop niet bij de muren je kunt het hele huis opfrissen met verf met een unieke kleur in de woonkamer of een gave structuur op de muur knap jij je woning helemaal op. Dus pak je kwasten en begin vandaag nog met het creëren van een prachtige nieuwe look voor jouw huis.