Geef huisje tuintje boompje een nieuwe glans

27 april 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Geef huisje tuintje boompje een nieuwe glans
Een staalblauwe hemel en een strak lentezonnetje doet u natuurlijk goesting krijgen om woning en tuin een flinke push up te geven. De zin bekruipt u om eens lekker te gaan shoppen en de nieuwigheden te bekijken en te aaien. Alles heeft zijn tactiliteit, zijn aaibaarheid en zijn soortelijk gewicht. Laat u gaan en kies voor een totaal nieuwe beleving. Geef huisje tuintje boompje een nieuwe glans.

Zeg nu zelf welke badkamer schreeuwt niet om een prettige tegel op vloer of wand? De keuzes zijn doorgaans overdonderend, ja verlammend zelfs door het weelderige aanbod. U geeft niet op en gaat er op uit op zoek naar wat u beroert. Tegels kiest u met hart en ziel, schoonheid is weliswaar niet te meten. Maar als u naar het Tegeldepot gaat, dan krijgt u informatie die toch wel heel praktisch is georiënteerd. Dus voetjes even terug op de grond.

Badkamer

Om de renovatie van uw badkamer helemaal af te maken gebruikt u bijvoorbeeld tegelplinten. Hiermee geeft u uw badkamer een stijlvolle afwerking en zorgt u ervoor dat eventuele ontsierende randen tussen vloer en muur aan het oog zijn onttrokken. Wist u dat tegelplinten verkrijgbaar zijn in verschillende hoogtes en massieve materialen als leisteen en hardsteen? De steensoorten hebben verschillende eigenschappen en uitstralingen en zijn in uiteenlopende kleuren te bewonderen. Uw badkamer zal er fraai uitzien, daar moet u niet aan twijfelen. Een bad nemen zal de lentekoorts nog hoger doen stijgen. Het is nog niet genoeg want daar roept de tuin al.

Ja, wat doen we met de tuin?

Een terrasoverkapping waar u zo lang van gedroomd heeft ligt eindelijk in uw vizier. De gedachte eraan laat u niet meer los. U heeft nog gelijk ook, terrasoverkappingen brengen het vakantiegevoel elke dag in handbereik. Bij Tuinmaximaal zit u echt gebeiteld. U vindt er de nodige expertise en gouden raad om ook in uw tuin een paradijsje neer te zetten voor elk seizoen. Leven in luxe en stijl kan nu voor iedereen. Lang leve de seizoenen!


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo