Verwarming & Sanitair

Geberit Innovation Days van 7 tot 9 april 2021

Geberit Innovation Days van 7 tot 9 april 2021
In het "House of Geberit" presenteert de toonaangevende fabrikant van sanitaire producten van 07.04 tot en met 09.04.2021 zijn nieuwe producten van 2021 en andere relevante content voor zijn gespecialiseerde partners. Vanwege de huidige situatie vindt dit evenement nu online plaats. Toch werd er een fysieke stand gebouwd. Hier zijn alle nieuwe producten te zien en kunnen de innovaties op een tastbare en praktische manier worden voorgesteld. Op een oppervlakte van ruim 300 m2 stelt het bedrijf zijn nieuwe producten tentoon en geeft het uitgebreide informatie over design, functionaliteit en technologie.

"Tijdens de Innovation Days nodigt Geberit sanitaire groothandels, installateurs, architecten en interieurarchitecten uit voor een bijzondere ervaring," zegt Martin Baumüller, directielid van de Geberit Groep. "Het evenement zal worden gestreamd vanaf een echte stand. Zo kunnen alle deelnemers hun programma samenstellen op basis van hun beschikbare tijd. Dankzij de live chat met experts van Geberit kunnen wij persoonlijk communiceren met onze klanten, net als bij elk ander digitaal evenement."


Gevarieerde thema's

De drie dagen van de Innovation Days zijn de ideale gelegenheid om informatie en kennis door te geven, maar ook om boeiende discussies te voeren over maximaal negen onderwerpen naar keuze. Over elk thema zal er een presentatie worden gehouden van ongeveer 20 tot 25 minuten, zodat de deelnemers deze presentaties kunnen inplannen volgens hun eigen agenda. De formats zullen rechtstreeks vanuit het "House of Geberit" worden gestreamd en productinformatie en praktische kennis overbrengen in een compacte vorm, met de hulp van een moderator, videoclips en animaties.

Een persoonlijke kalender

Het programma wordt online samengesteld op basis van de interesses van de bezoekers. Zij hebben toegang tot het overzicht van de onderwerpen en de timing van alle modules op www.innovation-days.geberit.be. Om de gewenste modules te selecteren, klikt u er gewoon op.. Vervolgens ontvangt u een e-mail met de gereserveerde tijdslots. U kunt deze later te allen tijde wijzigen.

Voorgestelde thema’s tijdens de Geberit Innovations Days

  • "Welcome And News ": een beknopt overzicht van alle nieuwe producten die Geberit in 2021 op de markt zal brengen.
  • "Water Flow": Nieuwe Geberit producten op het gebied van leidingsystemen.
  • “Design Freedom”: Designinnovaties van Geberit voor uitstekende ontwerpvrijheid in de badkamer.
  • "Solutions For Your Needs": Hoe het persoonlijke comfort in de badkamer kan worden verbeterd en voor extra netheid en ruimte kan worden gezorgd.
  • “Feel Fresh: AquaClean": Het gevoel van frisheid voor elke badkamer dankzij douche-wc's van Geberit.
  • "Time For Touchless": Contactloze oplossingen van Geberit voor extra hygiëne in sanitaire ruimtes.
  • "Full System Thinking": Hoe de optimale combinatie van systemen voor en achter de wand het plannings- en installatieproces vereenvoudigt, en welke nieuwe mogelijkheden dit schept.
  • “Planning Made Easy”: Gebruiksvriendelijke software en optimaal afgestemde BIM-gegevens van Geberit voor vereenvoudiging van planningsprocessen.
  • "Digital Services": Hoe Geberit partners ondersteunt bij planning, verkoop en installatie met behulp van apps en digitale tools.