Fouad Ahidar wil een Valentijn voor elk Brussels gebouw

  BE   15 februari 2021 Bron: Spa Brussel
Fouad Ahidar wil een Valentijn voor elk Brussels gebouw
Afgelopen zondag, Valentijnsdag, is Brussels parlementslid, Fouad Ahidar, op stap gegaan met welgeteld 19 rozen en evenveel brieven. Een voor elke schepen die bevoegd is voor Huisvesting in Brussel. Met deze ludieke actie wil hij de leegstand in de hoofdstad onder de aandacht brengen.

Er zijn ongeveer 15.000 woningen die leeg staan in Brussel. Dit moet anders. Elk leegstaand gebouw moet zo snel mogelijk gekoppeld worden aan Brusselaars die nog steeds geen woning hebben. Ik doe een oproep aan alle bevoegde schepenen. Neem jullie verantwoordelijkheid. Het Brussels Gewest heeft, via het Noodplan Huisvesting van staatssecretaris Ben Hamou, middelen vrij gemaakt. Het is nu aan jullie. Laten we er voor zorgen dat volgend jaar elke woning wel een Valentijn heeft", zegt Brussels parlementslid Fouad Ahidar.

Ook Brusselaars kunnen meedoen aan de actie. Op de website van Fouad Ahidar kan je een formulier invullen om de brief naar de schepenen mee te ondertekenen of een leegstaand gebouw in je gemeente te signaleren.

Meer info vind je op www.fouadahidar.brussels/st-valentin.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo