Flir introduceert Thermal Studio

24 juli 2019 Bron: Flir
Flir introduceert Thermal Studio
Flir Systems introduceerde onlangs Flir Thermal Studio, warmtebeeldanalyse- en rapportagesoftware voor het beheer van grote hoeveelheden warmtebeelden- en video's. Flir Thermal Studio is ontwikkeld voor thermografen die gebruikmaken van Flir handheld warmtebeeldcamera's, Optical Gas Imaging (OGI)-camera's en Unmanned Aircraft Systems (UAS) met warmtebeeldcamera's. De hoogwaardige bewerkingsmogelijkheden en automatisering van Thermal Studio zijn ontwikkeld voor het stroomlijnen van workflows en het verhogen van de productiviteit.

Flir Thermal Studio biedt nieuwe meetfuncties, geavanceerde formules en maatwerk analysetemplates voor professionele thermografen. In tegenstelling tot vergelijkbare software waarmee gebruikers beelden afzonderlijk moeten bewerken, biedt deze innovatieve software de mogelijkheid om met slechts een paar keer klikken volledige batches met warmtebeelden en -video's te bewerken. Technici gebruiken Flir Thermal Studio voor het stroomlijnen van beeldbewerking. Dit betekent dat dronepiloten die in één vlucht duizenden beelden opnemen, hotspotgegevens snel kunnen bewerken en selecteren om deze vervolgens voor verdere analyse te exporteren.

Daarnaast biedt deze nieuwe software geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden zodat gebruikers snel inzicht kunnen krijgen met hun data. De high-sensitivity modus en pixel-binding voor hoogwaardige gasvisualisatie via .SEQ- en .CSQ-bestanden helpen OGI-technici bij het opsporen van gaslekken met behulp van videobeelden. Dankzij hoogwaardige meetfuncties en dekkingsberekeningen kunnen professionals die zich bezighouden met predictief onderhoud snel maatwerkrapporten opstellen: tot maar liefst 100 pagina's in minder dan een minuut.

Flir introduceert Thermal Studio
Flir Thermal Studio versnelt zelfs de meest complexe post-production warmtebeeld- en videobewerking, met inbegrip van multi-source plots en formuleberekeningen, exports in verschillende formaten en Flir’s gepatenteerde Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX®), die visuele lichtdetails over de warmtebeelden legt. Het programma ondersteunt meer dan 20 talen en is compatibel met Windows 7, 8 en 10 zonder dat daar Microsoft Office voor nodig is.

Flir Thermal Studio kan worden gedownload in een gratis proefversie of met een upgrade naar volledige functionaliteit voor EUR 899 (excl. BTW). Daarnaast biedt Flir een korting van EUR 300 (excl. BTW) voor licentiehouders van Flir Tools+ en Reporter. Ga voor meer informatie over Flir Thermal Studio naar www.flir.com/thermal-studio.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo