FLIR Systems maakt C3 warmtebeeldcamera tijdelijk fors goedkoper

6 november 2018 Bron: Flir
FLIR Systems maakt C3 warmtebeeldcamera tijdelijk fors goedkoper
FLIR Systems heeft een kortingsactie aangekondigd voor de FLIR C3. Tot eind december kan deze warmtebeeldcamera tegen een 16% lagere prijs dan gebruikelijk worden aangeschaft. Het maakt niet uit of u nieuw bent op het gebied van thermische camera’s of iemand bent die de kracht van de thermal imaging-technologie al langere tijd op waarde weet te schatten en simpelweg meer functionaliteit wil. FLIR Systems heeft goed nieuws voor u: tot het einde van dit jaar heeft het bedrijf een promotionele campagne rond de FLIR C3. De aanschafprijs van deze warmtebeeldcamera is hierbij fors verlaagd.

Rijke functionaliteit

De FLIR C3 is een krachtige thermische camera in zakformaat met een zeer rijke set aan functies. De camera is ontworpen voor een breed scala aan bouwkundige, elektrische en mechanische toepassingen. Het apparaat is slank van formaat en kan op comfortabele wijze in iedere werkruimte worden toegepast. Hierdoor is de camera altijd direct beschikbaar voor het oplossen van problemen.

Realtime infraroodbeeld

Net als de meeste modellen in het FLIR Systems-programma maakt ook de C3 gebruik van de bekende MSX® technologie. Dit voegt belangrijke faciliteiten toe. Denk aan in de C3 zichtbare camera of het volledige infraroodbeeld dat in realtime beschikbaar is. Zodat snel een diagnose van het probleem kan worden gesteld. Ook de minimum- en maximumtemperatuurmeting in het gebied en de connectiviteit via Wifi behoren tot de standaardfuncties.

Aanzienlijke prijskorting

Gedurende deze campagne is de FLIR C3 verkrijgbaar als stand-alone product. De korting die u tot 31 december 2018 ontvangt bedraagt 16%. Hierdoor komt de aanschafprijs uit op 599 euro in plaats van 709 euro. Dat levert u een voordeel op van 110 euro.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op https://www.flir.eu/promotions/instruments/autumn-sale-2018/

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo