Famozo brengt nieuwe designcollectie voor binnen én buiten

25 juli 2016 Bron: pers-wereld
Ben jij al helemaal zen? Of wil je binnen of buiten iets meer rust creëren? Denk dan eens aan de nieuwe Boeddha set van Famozo. Deze set, van het merk 21st Living Art, bestaat uit een kruk in de vorm van een Boeddha en heeft een bijpassende tafel. Of je nou op zoek bent naar een mooie bank, originele verlichting, een design stoel of de hipste decoraties… Famozo heeft het allemaal. De design collectie van deze webshop is uitgebreid; er zijn weer een hoop mooie eyecatchers aan toegevoegd. Wat te denken van een olifantenstoel voor de kinderen? Of een kruk of tafel in de vorm van een Boeddha?

Voor binnen én buiten

Laat je meevoeren naar het verre Oosten en geniet van de rust en sereniteit die deze Boeddha’s uitstralen. Zowel de stoel als de tafel zijn apart te koop en geschikt voor binnen en buiten. Deze set staat niet alleen thuis geweldig, maar zou ook in een yoga studio of spa perfect tot zijn recht komen. Een extra leuk detail is dat zowel de kruk als de tafel ook met verlichting besteld kan worden. Dus ook ’s avonds kun je een magische sfeer creëren en blijven genieten van de Boeddha’s.

Famozo brengt nieuwe designcollectie voor binnen én buitenZeg het met bloemen… zeg het met De Tulips van MyYour (€ 105). Dit is wederom een nieuw product in de collectie van Famozo en geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. Deze tulpen zijn te gebruiken als decoratie, verkrijgbaar in twee verschillende maten en in dertig verschillende kleuren. Liever een tulp met verlichting? Ook dat is mogelijk! Hoeveel Hollandser wil je het hebben?!

Creëer een unieke (kinder)kamer

Fleur de woonkamer, speelkamer of kinderkamer op met Tino Olifant Kinderstoel (€ 99) van MyYour. Vanaf nu kun je heerlijk ‘chillen’ met je rug tegen de slurf! De Tino Olifant Kinderstoel is verkrijgbaar in dertig verschillende kleuren en zowel als ‘gewone’ stoel (nou, noem het maar gewoon!) en als stoel met verlichting te koop. Ook de Pure Teddybeer Lamp (€ 115) van Slide Design is nieuw in het assortiment van Famozo. Deze vrolijke design lamp in de vorm van een beer is te koop in meerdere kleuren.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo