Faber geeft succesvolle gashaarden een maatje meer

8 mei 2009 Bron: RCA PR Services
Faber geeft succesvolle gashaarden een maatje meer
Meer sfeer creëren in huis is een fluitje van een cent met dé sfeerbrenger bij uitstek: de haard. Daarom lanceert Faber de succesvolle frameloze haarden Duet en Triple nu ook in de maten L en XL. Met breedtes van 100 en 130 cm komen de realistische en rustige vuurbeelden van deze inbouwhaarden helemaal tot hun recht.

Optimale beleving

Duet en Triple, twee topmodellen van de Faber Frameless-serie, zijn nu ook verkrijgbaar in een maatje meer. Formaten L (100 cm) en XL (130 cm) zijn ideaal om in grote ruimtes toch te genieten van de gezellige haardsfeer. Het heldere glas geeft een perfect zicht op het vlammenspel en door het ontbreken van een frame wordt de aandacht hiervan niet afgeleid. Het vuurbeeld van de hoekhaard Duet – die een linker- en rechteruitvoering heeft – is te bewonderen van de voor- en zijkant. Van het vlammenspel van de Triple kan je genieten langs drie kanten: de voorkant en beide zijkanten.

Dankzij de doorkijk zorgen beide inbouwhaarden ervoor dat delen van ruimtes visueel met elkaar verbonden worden. De grotere afmetingen geven hieraan een extra dimensie – niet alleen omdat de doorkijk erg groot is, maar ook omdat de beleving van het vlammenspel van alle kanten optimaal wordt. Zelfs in heel grote ruimtes kan je de sfeer van deze gashaarden niet missen!De haarden van Faber kenmerken zich bovendien door het gesloten verbrandingssysteem. Een schoorsteen is niet nodig, een gasleiding en een verbinding naar een buitenmuur zijn voldoende. Dat garandeert dat het binnenklimaat in je woning optimaal blijft. Deze frameloze haarden zijn dus perfect te integreren in elk interieur.

Regelbaar vuurbeeld

De frameloze haarden van Faber zorgen voor een sfeervolle beleving, maar hebben niet de nadelen van een open haard. Sleuren met houtblokken en schoonmaken is niet nodig. Het regelbare vuur brandt naar keuze rond natuurgetrouwe houtblokken of moderne, witte carrarakiezels. De haarden werken met een elektrische ontsteker en zijn voorzien van een afstandsbediening en een timer. Een thermostaat zorgt voor een constante temperatuur. Beide gashaarden hebben een hoogte van 40 cm en een diepte van 46 cm.

Verkrijgbaar bij gespecialiseerde dealers.

Richtverkoopprijzen:
Duet L, Triple L: 3.895 euro
Duet XL, Triple XL: 4.295 euro (verkrijgbaar vanaf juni 2009)

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo