Vloerbekleding

Emco breidt Cradle to Cradle entreematten uit

Emco breidt Cradle to Cradle entreematten uit
emco Ecoline Pioneer
Emco heeft de entreematserie Ecoline Pioneer uitgebreid met een profielhoogte van 12 mm. Ook deze entreematten zijn volledig recyclebaar en Cradle to Cradle gecertificeerd. Bovendien zorgen de nieuwe inlagen voor een betere opvang van fijn stof, zodat dit minder door de mond en neus wordt ingeademd. Een essentiële verbetering in het belang van de gezondheid van de passanten.

De serie emco Ecoline Pioneer is geschikt voor binnen- en overdekte buitentoepassingen (zone 2) waar de belastingen extreem zijn. Zoals bij kantoorgebouwen en scholen. Het uiterst duurzame entreematsysteem is daarnaast zeer slijtvast en heeft een hoge vuilopname.

De aluminium profielen zijn nu in zowel 22 als 12 mm hoogte leverbaar. Wat de kleuren van de inlagen betreft kunt u kiezen uit de volgende kleuren: antraciet, beige, bruin en grijs. De inlagen zijn vervaardigd van slijtvaste, weerbestendige lussenpool inlagen (polyamide 6) met verbeterde stof- en vochtopname. Het entreematsysteem heeft een brandgedrag volgens EN 13501, Bfl-s1.

Emco breidt Cradle to Cradle entreematten uit

Als toebehoren levert emco: een aluminium of messing inbouwraam, een rvs afdekprofiel, Lumina- en Lumina Via ledverlichting en een rvs profiel voor een opschrift of logo.

Ook interessant