UV-bestendige logomatten voor buiten

15 december 2014 Bron: Innovatech
Emco, divisie bouwtechniek introduceert een nieuwe serie wasbare logomatten ďImage OutdoorĒ speciaal voor buiten gebruik. Emco is hiermee een van de eerste fabrikanten die kleurechtheid, UV-bestendigheid, wassen bij lage temperaturen tot 40 įC en een hoog reinigingsvermogen in ťťn mat weet te combineren. Dankzij de UV-bestendigheid, die is getest volgens DIN EN ISO 105-B02, behoudt de mat zijn kleur en blijft de logomat een lange tijd een hoogwaardige reclamedrager.

De ontwikkeling van de nieuwe serie Image Outdoor is gebaseerd op een jarenlange ervaring en hoog kennisniveau op het gebied van entreematsystemen. Voor deze nieuwe serie heeft emco een nieuw materiaal ontwikkeld, dat bijdraagt aan de hoge kleurintensiteit van de afbeelding. Het poolmateriaal bestaat uit 100% polyamide en heeft een poolgewicht van 1.000 g/m2. Polyamide monofilamente zorgen voor een optimaal borsteleffect, zodat grofvuil van schoenzolen effectief wordt verwijderd. Bovendien zijn de logomatten voorzien van een uniek drainagesysteem. Dit drainagesysteem voorkomt waterplekken aan het oppervlak, zodat deze niet naar binnen worden gelopen.

De nieuwe logomatten zijn op kleurechtheid getest conform DIN EN ISO 105-B02. De testen bevestigen de hoge UV-bestendigheid. Zelfs de kritische kleuren rood en donker blauw zijn m.b.t. de kleurechtheid tussen 6 en de hoogste schaalwaarde 8 uitgekomen. Met de modernste chromojet-druktechnieken worden de logomatten voorzien van individuele motieven, logoís en allerlei images. Teksten zijn mogelijk in zelfs 17 verschillende kleuren.

De nieuwe logomatten zijn geschikt voor elk wasproces en een korte machinale droging. Dankzij de hoogwaardige materialen worden zij met een garantie van 2 jaar gegarandeerd voor 150 wasbeurten, mits wordt voldaan aan vakkundig onderhoud en reiniging.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo